Skupina Peter Bič Project predstavuje singel a nový videoklip k piesni Tam za tou bránou

Z úspešného Albumu Hlava predstavuje skupina Peter Bič Project ďalšiu skladbu Tam za tou bránou. Pieseň vychádza nielen ako singel, ale dostala aj svoju video podobu. Režisérom je Jaroslav Jaris Vaľko, a v klipe sa objavia iba Peter a Viktória. „Pieseň má veľmi intímnu atmosféru a text. Preto sme urobili klip, v ktorom sme mali ambíciu to zosúladiť“ hovorí o videoklipe Peter Bič. „Text napísal Vlado Krausz, a je naozaj veľmi pekný, preto sme sa rozhodli pre systém lyric videa“ dopĺňa Peter Bič

            Skupina sa len pred niekoľkými dňami stala laureátom 25. ročníka Krištáľové Krídlo v kategórii hudba, a už 27. apríla sa dozvedia ako sa im podarilo obstáť na ocenení Anděl 2021 v kategórii Slovenský album.

 „Je to pre nás veľká česť,  obdržať ceny za ktoré hlasuje odborná porota. Ale nie o nič väčšia, ako keď nás fanúšikovia ocenia potleskom na koncerte. Obmenil trošku aj koncertný repertoár. Trošku sme sa rozrástli o ďalšieho člena,  pribudnú piesne z albumu Hlava, ale samozrejme nebudú chýbať aj piesne, ktoré naši poslucháči už veľmi dobre poznajú“ dodáva Peter Bič. „Teší nás, že ľudia si pýtajú aj nové skladbe, a preto im s radosťou vyhovieme“.

Najbližší koncert je už túto sobotu 9.4. v Bratislave v MMC. Vstupenky  http://www.majestic.sk/event/298-peter-bic-project-bullet-holes

rNUlife.sk / Tomáš Karpel, Universal music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.