Konferencia plná inšpirácie, autenticity, výziev a mužov, ktorí chcú od života viac

Byť mužom v 21. storočí si vyžaduje vystúpiť z komfortnej zóny a začať hľadať odpovede v sebe a okolo seba. Nie je to jednoduchá úloha, preto sa organizátori rozhodli zorganizovať konferenciu Mužom, ktorá je prvou svojho druhu. Oceľ sa brúsi oceľou, muži potrebujú mužov. Ak si chlap, ktorý na sebe pracuje, alebo rozumie, že je to potrebné, nemal by si chýbať na mieste, kde stretneš mužov, ktorí svojími príbehmi a skúsenosťami chcú ukázať ako na to. Bude to inšpiratívny deň na jedinečnej konferencii MUŽOM 2021! Pozri video teaser priamo na našom Facebooku!

Organizátori zároveň chcú, aby to bol čas, ktorý účastníci naplno využijú, nielen pre kvalitu spíkrov a programu, ktorý starostlivo pripravili, ale aj preto, že spoznáte nových ľudí zmýšľajúcich podobne.

Budete počuť a zrejme aj pocítite, že prekážky sú prirodzenou súčasťou života a dajú sa prekonať. Stráviť jeden deň na mieste, kde sa stretneš s výzvou síce môže byť diskomfort, ale konferencia MUŽOM Vás privedie do zóny, kde sa budete mať šancu naučiť niečo nové.

Rečníkov organizátori vyberali tak, aby to boli muži s hodnotami a charakterom, profesionáli srdcom aj mysľou. Toto nie je vyumelkované “motivačné” stretnutie. Toto je konferencia plná autenticity, výziev a mužov, ktorí odmietli pasivitu, ako životný štýl.

A keďže máme veľa dotazov aj od dám, tak pozývame aj vás na Late night talk show, kde Adela Vinczeová Marek Herman budú  spolu s  Petrom Podlesným debatovať na tému jednoducho nazvanú: ”Mužsko- ženské princípy”.

Tešíme sa na teba! #muzom2021

Vstupenky sa rýchlo míňajú a preto neváhaj a staň sa súčasťou úspešných príbehov mužov!

VSTUPENKY : https://konferencia.muzom.sk/vstupenky/

rNUlife.sk / konferencia.muzom.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.