Dobrá správa: ROCK FOR PEOPLE HOPE prebehne 13. - 14. 8. 2021 s hviezdnou účasťou

Rock for People predsa len bude! Dvojdňový festival Rock for People Hope sauskutoční v dňoch 13. - 14. augusta 2021 v areáli královéhradeckého Festivalparku a to hneď na troch stageoch!

Na Rock for People sa vracia švédska rocková legenda The Hives, príde aj taliansky objav roku a víťaz Eurovision Song Contest Måneskin, post hardcorová formácia Imminence, nemecká indie rocková peťka Leoniden, marseillský metalcore Landmvrks a austrálske elektro-industriálne duo Skynd.

Z Francúzska prídu i rockeri Halflives, z Nemecka sa do Festivalparku chystajú aj metalcorové projekty GHØSTKID a Venues.

Z domácej českej scény sa predstavia indie rockeri I Love You Honey Bunny, rock’n’roll v podaní Deaf Heart, elektro-pop Domi, navrátilci na scéne Evelynne a post-hardcore Brando’s Eyes. Další vystupujúcí budú postupne oznamovaní.

Slovo Hope v názve festivalu nie je náhodné. Je vyjadrením nádeje, že sa kultúrny život čoskoro vráti do normálu a  vyčerpávajúce obdobie pandémie sa pomaly, ale iste skončí. Rock for People Hope je tak opatrnou oslavou s obmedzenou kapacitou. Držiteľom vstupeniek je garantované 100% vrátenie peňazí za vstup v prípade zrušenia akcie.

Okrem hudby čaká návštevníkov bohatý sprievodný program - art stage s diskusiami a performance, eko-mestečko s predstavením neziskových organizácií, novo upravené priestory Festivalparku, pestrý street food, pivo od lokálnych i väčších pivovarov, možnosť parkovania i kempovania. Predpredaj dvojdennej vstupenky za 1490 Kč štartuje v sieti GoOut v stredu 23. júna.

www.rockforpeople.cz

www.facebook.com/rockforpeople.czechrepublic/

www.youtube.com/user/rockforpeopleTV/featured

rNUlife.sk / ANNA MAŠÁTOVÁ, AMEBA PRODUCTION 

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.