Emotívna novinka So Long v podaní talentovanej Eriky Rein prichádza rovno aj s pútavým vizuálom

Speváčka Erika Rein, známa najmä vďaka skladbe Losing My Ground, ktorá znie v éteri slovenských rádií zverejnila pieseň So Long, ktorú obohatil aj videoklip s výraznou intimitou a štýlom.

Mladá interpretka hľadá inšipráciu pre svoju tvorbu v téme lásky a vzťahov. Skladba So Long nie je výnimkou a opisuje neľahké vnútorné rozpoloženie človeka, ktorý stojí na križovatke rozhodnutia, či stojí za to bojovať o nenaplnenú lásku. Autorom hudby je Adrián Líška.

Videoklip, ktorý vznikol v dielni Illuminate Production pod réžiou Martina Mika veľmi dobre zachytáva dve rôzne nálady. Na jednej strane nostalgickú, ktorá sa odohráva v krásnom ateliéri Vintage Bea a na druhej strane skladba v sebe nesie groove náboj, ktorý skvelou choreografiou v klipe podporil Silvester Chorvát a tanečne sa podielali na diele Ján Minárik, Martin Miškolci a Marek Kalma.

„S producentom Adriánom Líškom máme veľa nových skladieb, ku ktorým pripravujeme každý mesiac vizuál v spolupráci s Illuminate Production. Radi by sme divákovi ponúkali pravidelne niečo nové, s inou náladou. Budú to skladby prevažne v anglickom jazyku, ale stále viac sa snažím písať po slovensky, takže sa tam určite objaví aj slovenská tvorba,“ zhodnotila na záver Erika.

Erika Rein je na slovenskej hudobnej scéne síce krátko, no kvalita jej tvorby nesie znaky profesionality a spolu s jej nezameniteľným hlasom tvoria kombináciu, ktorá scénu obohatí o kvalitnú hudobnú tvrobu mladej generácie.

rNUlife.sk / Peter Zajíc, Illuminate Production

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.