Máte práve teraz chuť najadšej z našej planéty odletieť? Môžete to skúsiť s kapelou The Next Regime!

Ak by ste v tomto čase chceli niekedy radšej odletieť do vesmíru, nemusíte sa hlásiť Elonovi Muskovi do misie na Mars, ale stačí, keď to skúsite s kapelou The Next Regime. Táto česko - slovensko - americká pätica zverejnila novú pieseň Volám vesmír.

V novom videoklipe “Volám vesmír”, ktorý chalani zverejnili začiatkom mesiaca, vás kapela v zložení Miro Mráz, Ian Kelosky, Dominik Feri, Jiří a Martin Ďurovičovci vezme na výlet do kozmu.

"Z každej ťažkej výpravy je ale najdôležitejšie vrátiť sa živý a zdravý naspäť domov. Preto nech máte akékoľvek ťažkosti verte, že zas bude všetko fajn a možno vám teraz pomôže aj pozitívny odkaz tejto skladby. Videoklip je minimalistický, ako nám covidová doba dovolila,” hovorí Miro Mráz. Toto animované dielo vytvorila Zuzana Domínová.

Kapela tým nadväzuje na predošlý minimalistocký videoklip “Môžeš mi veriť”, ktorý je skôr audiovizuálnym vtipom od neznámeho autora. "Pracujeme, ako sa len dá a od 4. marca si môžete na Spotify a Apple music vypočujť aj ďalšiu novú skladbu a máte sa ešte na čo tešiť,” doplňuje Miro.

Najnovším počinom je práve zverejnený klip k piesni Posledný z básnikov. Alebo aj ako včera kapela humorne ohlásila na Facebooku, ′′ Posledný Z Pošnikov.′′

Ou, posledný z básnikov. Tak veľký príbeh neobsiahne veta krátka. Našiel skratku tam, kde je cesta vratká. Zistil, že na nebi je viac než len pár hviezd. Na jednu z nich, našiel jednu z ciest..

Bio

Česko - slovensko - americký mix popu a elektroniky. Pätica totálne odlišných figúr. Rôzne svety spojené spoločnou láskou k hudbe a podobným videním sveta. Ich zmysel pre humor sa prelína hudbou a celým ich životom - radšej ich neberte veľmi vážne! Ich debutový singel prišiel na jeseň v roku 2019 ako profesionálna novinka s názvom V raji! Málokedy je už debut kapely „prudko počúvateľný“ a s profi klipom. Novému projektu The Next Regime sa to všetko podarilo. Mladá kapela spievajúca po slovensky pôsobí v Prahe a predpovedáme jej skvelú budúcnosť.

Miro Mráz - spev
voľnomyšlienkársky Slovák, etablovaný pražský démon a režisér

Jiří Ďurovič - basa a spev
charakterný lobista a cynický muž v pozadí, ktorého je niekedy možno lepšie počuť, než vidieť

Martin Ďurovič - bicie
vedecký maniak, chemik prekvapivo so zmyslom pre humor, ťažký introvert, ľahký alkoholik

Ian Kelosky - gytara a spev
americký producent, miláčik žien aj dievčat a majstrovsky skrytý filozof, ktorého sa oplatí hľadať

Dominik Feri - klávesy
exotický politik s dušou inteligentného českého patriota, zadkom africkej ženy a mikrofónom namiesto vlasov

Miro Mráz

insta:

https://www.instagram.com/thenextregime/

Spotify:

rNUlife.sk / Miro Mráz, TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.