Miley Cyrus vedie osvetovú kampaň za očkovanie so svojou skladbou „Angels Like You“

Už viac ako rok bojuje svet s pandémiou koronavírusu. Svojou troškou prispela k tomuto boju aj Miley Cyrus, ktorá venovala svoj singel Angels Like You všetkým zdravotníkom. Kvôli natáčaniu klipu pre nich zorganizovala veľký koncert, na ktorý mali vstup povolený len tí zaočkovaní.

Týmto spôsobom chce Miley spropagovať vakcínu proti korone a vyzýva ľudí, aby sa nechali zaočkovať a zastavili tým šírenie vírusu. „Každý z nás môže pomôcť stopnúť pandémiu, ak sa nechá zaočkovať. Spolu to môžeme dokázať,“ odkazuje Miley na konci nového klipu k emotívnej balade.

Americká speváčka a herečka Miley Cyrus, sa preslávila ako Disney hviezda, so svojou postavou Hannah Montany. Teraz má na konte skoro sedemdesiat ocení a koncom minulého roku vydala siedmy štúdiový album „Plastic Hearts“. Skladba „Angels Like You“ mohli fanúšikovia počuť zo spomínaného albumu, ale videoklip bol zverejnený až teraz.

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.