Fanúšikovia kvalitnej slovenskej hudby môžu nahliadnuť do zákulisia nahrávania albumu 55 Richarda Müllera

Krátky dokumentárny film približuje zákulisie nahrávania albumu, ktorý Richard Müller vytvoril s Ondřejom Brzobohatým a Petrom Uličným.

Filmový pohľad na nahrávanie albumu 55 nesie podtitul Punkový dokument o šansónovom albume legendy populárnej scény. Vytvoril ho režisér Miro Mráz: “Na spoluprácu ma prizval Ondřej. Film vznikal punkovo, takpovediac, na kolene. Celé sme to nakrúcali len preto, že sa nám chcelo a bola príležitosť zvečniť fascinujúcu udalosť. Svoj voľný čas a prostriedky do tohto dielka venovalo niekoľko skvelých ľudí, za čo som im veľmi vďačný. Len málo ľuďom sa podarí nazrieť tvorcom do kuchyne, ale teraz sa na tento proces môže pozrieť každý.”

Richard Müller, Ondřej Brzobohatý a Peter Uličný

Dokument poskytuje nevšedné pohľady na legendárneho Richarda Müllera, ale aj výpovede autora hudby albumu 55, Ondřeja Brzobohatého, a tiež výpovede autora textov, Petra Uličného.

V dokumente sa dozviete napríklad aj:

- či v albume bol text, ktorý Ondřej Brzobohatý nechcel zhudobniť?

- aký je pre Richarda Müllera liek na hlavu v smútku?

- má v albume 55 Richard nejaký vlastný autorský text?

- čo si Ondřej Brzobohatý myslí, že je najhoršie na práci speváka či vôbec verejne známej osobnosti?

Ondřej Brzobohatý a Robert Balzar

Dokument si môžu slovenskí aj českí diváci pozrieť na Mall.tv a okrem unikátneho pohľadu do zákulisia si vychutnať aj jedinečnú hudobnú tvorbu slovenského speváckeho velikána.

rNUlife.sk / Perla Žinčíková, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.