KONCERT MALÁ NOČNÁ HUDBA UŽ DNES PRVÝKRÁT NAŽIVO A ONLINE SÚČASNE! ZASPIEVA SI AJ MODERÁTOR VIKTOR VINCZE

Divadlo Nová scéna prináša v nedeľu 29. novembra o 17.00 hod. komorný koncert MALÁ NOČNÁ HUDBA No.3, tentokrát si ho budú môcť diváci pozrieť naživo v divadle a súčasne bude prenášaný v live streame. Spolu s najmladším sólistom Divadla Nová scéna talentovaným Michalom Candrákom si zaspieva aj známa tvár TV Markíza Viktor Vincze.

Tretí zo série koncertov MALÁ NOČNÁ HUDBA prinesie profilový koncert mladého, no veľmi talentovaného muzikálového herca Michala Candráka. V jeho podaní sa môžete tešiť na skladby z legendárnych muzikálov Cabaret, Hairspray, Rent, The greatest showman , ale aj z novinky – pôvodného slovenského muzikálu Voda (a krv) nad vodou. Jeden z Elánovských veľkých hitov odznie v trojici – okrem Michala Candráka sa k nemu pripoja moderátor spravodajstva TV Markíza Viktor Vincze a člen súboru DNS Vladislav Plevčík. Všetkých spája postava Fera, ktorú v muzikáli alternujú.

Michal Candrák, ako hlavná hviezda koncertu, pociťuje nielen veľkú radosť ale aj zodpovednosť z blížiaceho sa profilového koncertu: „Spolupráca s Patrikom Vyskočilom a Dávidom Hartlom je čarovná a opäť mám to šťastie sa s nimi na niečom podieľať. Rozhodol som sa pre päť mužských a päť ženských piesní. Zaznejú skladby muzikálové, popové, rockové i soulové a pre divákov mám pripravené i jedno vlastné prekvapenie. Zavolal som na túto spoluprácu štyroch hostí, mojich blízkych priateľov. Michaelu Trokanovú, študentku herectva a novú muzikálovú hviezdu už aj Divadla Nová scéna, Jána Cibulu, multiinštumentalistu, ktorý sa chopí klavíra, Vladka Plevčíka, môjho divadelného brata a Viktora Vinczeho, s ktorým sa poznáme iba od leta, kedy sme začali skúšať muzikál Voda (a krv) nad vodou, avšak svojím talentom, povahou, vedomosťami a pohľadom na život sa nám všetkým hneď zapísal do srdca. Stoličky v kapele obsadia skvelí hudobníci Matúš Ferko, Ján Lau, Peter Zajaček a Martin Kapusník.


Verím, že si diváci s nami užijú príjemnú, hudobnú nedeľu.

rNUlife.sk / Zuzana Šebestová DNS PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.