MONKEY BUSINESS vydávajú nový album Freedom On Sale. Avizuje ho klip k piesni Do It!

Skupina Monkey Business nahrala nový štúdiový album Freedom On Sale. Niekoľko dní pred jeho vydaním zverejnila klip k prvému singlu Do It! (If You Don´t Have Any Children). 

Desiaty štúdiový album zastihol Romana Holého a spol. v skvelej kondícii. Spevák Matěj Ruppert a speváčka Tereza Černochová opäť podávajú skvelé výkony. Autorom všetkých piesní je multiinštrumentalista, skladateľ, hudobník a producent Roman Holý. Väčšinu textov napísal Pavel Mrázek, ale podieľali sa na nich aj ďalší členovia skupiny, predovšetkým obaja speváci. „Roman Holý napsal jedny z nejlepších písniček a já jsem strašně rád, že jsem mohl být u toho,“ dodáva Matěj Ruppert.

Monkey Business si aj tentokrát pozvali niekoľko zaujímavých hostí ako Dana McCaffertyho (Nazareth), Ashleyho Slatera (Freak Power), Siu Sai a Ondřeja Pivca, s ktorými spolupracovali už aj na albume Bad Time for Gentlemen.  

Ako predzvesť albumovej novinky zverejnila skupina klip k prvému singlu Do It! (If You Don´t Have any Children). Réžie sa tentokrát ujal sám Matěj Ruppert. Do hlavnej úlohy obsadil herca Jiřího Langmajera. „Klip jsem sice režíroval já, ale hrozně mi pomáhal Pavel Mrázek, který s tím má víc zkušeností. Moc bych chtěl poděkovat Jirkovi a Adéle, jak se rolí zhostili. Hrozně mi tím pomohli.“

Monkey Business Koncert | 10.12.2020 Lucerna Music Bar Praha — Festivaly.eu
Funky legenda Monkey Business

Album Freedom On Sale vyjde na CD, dvojvinyle a v digitálnej podobe už tento piatok 6.novembra.

rNUlife.sk / Renáta Tomášová, Warner Music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.