THE NEIGHBOURHOOD PRESÚVA BRATISLAVSKÝ KONCERT, ZÁROVEŇ VYDÁVA ALBUM

Aj skupina The Neighbourhood je nútená z pandemických dôvodov presunúť celé svoje plánované európske turné, vrátane bratislavského koncertu, ktorý mal byť v NTC. Novým termínom je sobota, 27. november 2021. Miesto ostáva nezmenené, zakúpené lístky sú naďalej automaticky v platnosti. Vstupenky sa predávajú exkluzívne cez lístocheck.

časne s budúcoročným turné kapela dnes ohlasuje aj vydanie ich štvrtého albumu, Chip Chro- me & The Mono-Tones s jedenástimi singlami! Už teraz zverejnený album sa svojimi prehraniami a zhliadnutiami blíži ku krásnemu číslu, 50 miliónov, čo dokazuje úspech. Na albume sa nachádzajú predtým vydané single Pretty Boy, Devil’sAdvocate, Cherry Flavoured a Middle of Somewhere.

Album nadväzuje na ich vydanie z roku 2018, Hard To Imagine The Neighborhood Ever Changing, a obsahuje aj pieseň Lost in Translation, ktorej video vyšlo včera. “Chip Chrome pristál včas a ukázal sa ako strieborná podšívka pre The Neighbourhood.” vyjadril sa spevák, Jesse Rutherforf, k novému albumu. Chip Chrome & The Mono-Tones považuje skupinu za úplne transformovanú na titulné postavy albumu. Jesse znázorňuje Chip Chrome a zvyšok skupiny Mono-Tones. Názov, ktorý bol pôvodne predstavený vo videu Middle of Somewhere z roku 2019, sa rýchlo stal ďalším znakom a inšpiráciou kapely na tvorbu nového dynamického vývoja ich zvuku a samotného umeleckého prejavu.

Vstupenky na bratislavský koncert kapely The Neighbourhood sú v predaji po 39,50 Eur v sieti Listocheck.

Vstupenky: https://listocheck.sk/detail/the-neighbourhood
FB event: https://www.facebook.com/events/417943212139250

rNUlife.sk / zdroj: TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.