Augustové filmové novinky od BONTONFILMU

Filmová distribúcia sa pomaly otriasa z pandémie covid-19 a filmové spoločnosti prinášajú preložené kinopremiéry i nové filmy aj do našich kín. Pozrime sa spolu na letné pohodovky od Bontonfilmu.

Už prvý augustový týždeň, 6. 8., zavíta do kín sexy a nekompromisná nájomná vrahyňa AVA (Jessica Chastain), s ktorou stretnutie prežije len málokto.

Presvedčia sa o tom aj jej hereckí kolegovia John Malkovich, Colin Farrell a CommonAkciou nabitý triler natočil Tate Taylor, režisér filmu Dievča vo vlaku.

Ďalšia ženská postava – tisícročná čarodejnica, ktorá sa Vám dostane až pod kožu, príde do kín 20. 8. 2020 ako DÉMON ZATRATENIA.

Horor, ktorý kraľoval od začiatku maja do polovice júna 2020 v rebríčku víkendovej návštevnosti kín v USA a stal sa kráľom amerických autokín.

Koniec augusta a prázdnin bude v znamení romantiky a veselých dobrodružstiev. 27. 8. prinesieme do kín romantickú komédiu LÁSKA V TOSKÁNSKU a animák pre celú rodinu CHRUMKÁČI.

Slnko, víno, špagety a skvelého Liama Neesona si budete môcť vychutnať v pohodovom letnom filme, v ktorom sa stretol pred kamerou so svojim synom Michealom Richardsonom. Režisérom filmu je známy herec James d’Arcy. 

CHRUMKÁČI je skvelá animovaná komédia pre celú rodinu od režiséra disneyovky Mulan a v sebe spája napaditý príbeh, humor, kvalitnú animáciu a chytľavé piesne.

V originálnom znení svoje hlasy postavičkám prepožičali manželia Emily Blunt a John Krasinski, Sylvester Stallone ci Danny DeVito.

rNUlife.sk / Stanka Borská, Bontonfilm

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.