Xindl X predstavil veselé animované video k satirickej novinke Ružový brejle

Xindl X sa piesňou Ružový brejle lúči so svojím výberovým albumom Anděl v blbým věku. Ku skladbe vydáva aj klip, ktorý kvôli celosvetovej situácii ho odložil a ako hovorí, "teraz je načase, aby sa hovorilo aj o iných dôležitých témach. Ako o tých, o ktorých spievam v piesni," a upozorňuje na fakt, že máme len jednu planétu a mali by sme sa k nej podľa toho správať.

Xindl X, 2019
Xindl X, 2019 (Foto: Tomáš Nosil)

O produkciu piesne sa postaral Dalibor Cidlinský Jr, s ktorým Xindl X pripravuje novú dosku Terapie. Nový album sa bude krstiť na najväčšom koncerte Xindlovej kariéry, 30. januára 2021 v O2 Arene, kam fanúšikov svojrázny autor a spevák Xindl X srdečne pozýva. Na prvý pohľad veselý, zábavný a farebný videoklip so satirickým a pre Xindla X charakteristickým štýlom humoru, vo výsledku získava skôr temné farby a atmosféru hodnú zamyslenie. Videoklip natočil ako zvyčajne Ondřej Pfeiffer, ktorý už teraz pripravuje animované projekcie k piesňam špeciálne pre koncert v O2 Arene.

"Teraz už snáď to najhoršie ohľadom korony máme za sebou," konštatuje Ondřej a piesňou pripomína svetu témy, o ktorých by sa malo začať hovoriť alebo aspoň premýšľať. "A ak máme dojem, že situácia nie je tak vážna, mali by sme si dať dole tie ružové okuliare," podotýka Xindl X.

Xindl X, videoklip Ružový brejle

Po vypredanom Fore Karlin Xindl X chystá najväčší koncert svojej kariéry. Okrem hudobnej sľubuje aj veľkolepú rozmanitú vizuálnu šou, kde sa fanúšikovia môžu tešiť na pesničky s gitarou, vystúpenie s kapelou, tanečnicae alebo šedesátičlenný spevácky zbor. Bohatý bude koncert aj na hostí, akými budú napríklad pesničkár Pokáč, frontman kapely Mňága a Žďorp Petr Fiala, speváčky Tereza Mašková a Mirka Miškechová a Maranatha Gospel Choir a množstvo ďalších, ktorých bude umelec postupne odtajňovať.

rNUlife.sk / Zdena Schelingerová, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.