Mirai s Nikol Štíbrovou naspievali singel "Dej si roušku"

Aktuálna situácia nedá asi nikomu kľudne spať. Výnimkou nie je ani skupina Mirai. Tá okrem nedávného online koncertu, ktorý odohrali minulú Nedeľu ako náhradu za zrušené koncerty cez live stream na sociálnych sieťach, aktuálne vydávajú singel "Dej si roušku". S Nikol Štíbrovou, ktorá je na featuringu reagujú na súčasné dianie v súvislosti s koronavírom, ktorý komplikuje naše životy. Chytľavý beat a refrén dáva vážnej téme pozitívny náboj a vieru v lepšie zajtrajšky.

V klipe hlásajú: „Daj si rúško - mysli na druhých a nie len na seba!“

Chrániš mňa a ja zas teba,“ je heslo, ktoré by sme mali mať najmä v týchto dňoch všetci na pamäti, odkazujú Mirai. Frontman kapely prikladá odkaz fanúšikom a za celý tím ďakuje všetkým, čo sa podieľali na tvorbe rekordne rýchlo nahratého singlu, či natočeného videoklipu.

Kapela MIRAI zasiela všetkým fanúšikom odkaz :

Ahoj,

aktuální situace nahání hrůzu, a tak je třeba tahat za jeden provaz. Moc šít neumím a napsat song mi přišla nejsmysluplnější cesta podílení se na odvrácení toho pekla, co nás pokouší.

Díky moc všem, co to cítí stejně a přiložili ruku k dílu. Kromě účinkujících patří speciální dík týmu, co pořádáme FM CITY fest, se kterým se snažíme pomáhat na frýdecko-místecku, seč nám síly stačí. A taky Honzovi Balcárkovi, se kterým jsme vytvořili tuhle nahrávku asi ve světovém rekordu. Jistě že v roušce. Mám pocit, že poslední dny ukazují i spousta dobra v lidech.

Noste roušky! Má to smysl.

Mirai

Foto: Čestmír Jíra

Mirai feat. Nikol Štíbrová - Dej si roušku

https://www.miraimusic.cz/

WAV a MP3 sťahujte TU

Redakciu NUlife.sk informoval a foto poskytol Tomáš Karpel, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.