Camo & Krooked /Hospital rec./ v Bratislave

Rakúske duo Reinhard Rietsch a Markus Wagner, po celom svete známi ako Camo&Krooked, sú viac ako dekádu spoľahlivou značkou chrliacou jeden skvelý track za druhým. Hrá im to spolu už od roku 2007. Za tento čas sú neoddeliteľnou súčasťou scény a svoje umenie prídu predviesť aj dobre známemu slovenskému publiku.

Lístky si môžete zakúpiť v sieti GoOut.net
Na akciu bude limitovaný počet lístkov pre pohodlný pohyb v klube.



Valentínsky drum&bassový darček si budete môcť rozbaliť už o pár týždňov. 14. februára 2020 sa budú bratislavským klubom rozliehať tóny známych trackov tejto viedenskej dvojice, ktoré nadchnú aj náročných fans drum&bassu.

Facebook udalosť

Camo&Krooked produkujú s nadšením celé roky, čoho dôkazom je aj množstvo trackov, ktoré vydali, niekoľko EP a 7 albumov. Radi sa púšťajú aj do remixov, ktoré určite zakomponujú do svojho setu.


Medzi tie tracky, ktoré sa vryjú do pamäte na celé roky jednoznačne zaraďujeme Cross the line s výrazným vokálom krásnej Ayah Marar a All fall down feat. Shaz Sparks. Veľmi silný album Mosaik priniesol do klubov a slúchadiel skvosty ako Ember čí Mandala. Ich spolupráce Sidewinder a Kallisto s Mefjusom sú zárukou zvukovej dokonalosti. Najnovšie príjemne prekvapili featuringom s legendárnym Jeru the Damaja v tracku Set it Off.

Nechajte sa prekvapiť ich selekciou vo februárovom sete. Prídite podporiť kvalitný drum&bass a užiť si noc plnú lásky k svelej hudbe.

Viac info a ďalšie eventy nájdeš na www.nudance.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.