M.U.S vydáva videoklip k singlu ALL I KNEW. Chystá aj prvú slovenskú skladbu

Speváčka M.U.S po vydaní albumu ME predstavuje videoklip k jeho titulnému singlu ALL I KNEW. Uzatvára tak ročnú prácu na svojej debutovej doske. S producentom Matejom Miklošom pokračujú v spolupráci a najnovšie vsadili i na slovenský jazyk. Postupne hudobným nadšencom predstavia niekoľko slovenských singlov. Prvý z nich by mal vyjsť na jar.

Biely až „snový“ nádych videoklipu skladby ALL I KNEW zapadá do doterajšieho konceptu vizuálneho štýlu celého albumu. Ku každej skladbe totiž speváčka nakrútila samostatné video s podobnými farebnými a dizajnovými prvkami. Klip k ALL I KNEW je posledným z nich. V ňom sa po prvýkrát objavil aj producent debutovej dosky, Matej „Maxo“ Mikloš.

Skladba ALL I KNEW mala pôvodne úplne iný názov a nebola určená pre Michaelu. „Maxo túto skladbu robil mimo nášho projektu a plánoval na nej spolupracovať s niektorým zo slovenských rapperov. No keď mi ju pustil, tak mi sadla, že do 5 minút som mala vymyslenú spevovú linku a slová. Po nahratí dema sme sa zhodli, že táto pesnička musí byť na albume,“ vysvetľuje Michaela.

Skladba je na debutovom nosiči speváčky ako prvá v poradí a je jednou z najodvážnejších. „Mala som pocit, že toto nie je úplne môj štýl, no nakoniec to bola najrýchlejšie zložená a dokončená pesnička. Dokonca ju považujem za svoju najobľúbenejšiu na albume. Baví ma posúvať vlastné hranice nielen v skladaní, ale aj v skúšaní rôznych žánrov.“

Všetky inštrumentály skladby na albume speváčka vytvára spoločne s producentom. „Veľa s Maxom diskutujeme, ako by mali pesničky znieť, aké použiť zvuky, aranž. Spoločne rozhodujeme o každom detaile, navzájom sa učíme, hľadáme a posúvame hranice. Je to veľmi inšpiratívna spolupráca.“

Za vizuálom videa stojí samotná M.U.S, ktorá si videoklipy nielen režíruje, ale zastrešuje aj produkciu a strih. O kameru pre ALL I KNEW, ako aj všetky ostatné hudobné videá sa postaral Ivan Hrušovský, s ktorým Michaela spolupracuje už dlhšie. Styling a kostýmy mladej speváčke vymyslela a poskytla talentovaná Sofia Ravasová, vizáž ma na svedomí Kristy Wolf.

Michaela po vydaní albumu, ktorý je celý naspievaný v angličtine, plánuje vydávať aj slovenské skladby. S Maxom už majú rozpracované 2 single, ktoré vydajú na jar tohto roka. „V angličtine sa mi skladá výborne, ale bolo načase opäť sa posunúť inam. A v slovenčine som si našla tiež druh vyjadrovania, ktorý ma baví,“ dopĺňa speváčka.

Redakciu NUlife.sk informovala Janka Marczelová, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.