Ed Sheeran a Khalid zverejnili singel Beautiful People, piesne z nového albumu predstaví aj na Szigete

Necelé dva týždne pred vydaním štúdiového albumu s názvom No. 6 Collaborations Project, ktoré je naplánované na 12. júla, zverejnil anglický hudobník, skladateľ a spevák Ed Sheeran už tretí singel s názvom Beautiful People, na ktorom spolupracoval s americkým spevákom Khalidom. Názov piesne je totožný s legendárnou piesňou od Marilyna Mansona, no žánrové či iné prepojenie by ste hľadali zbytočne.

Novinkou spevák odkazuje svojim fanúšikom, aby zostali verní sami sebe a nenaháňali sa za materiálnymi vecami dnešného sveta, vďaka ktorým sa môžu stať akoby "krásnymi ľuďmi". Posolstvom piesne je aj fakt, ze dôležitejšie, ako baviť sa je nájsť si niekoho, s kým sa budeš baviť celý život. Samotní Ed Sheeran a Khalid sa v klipe objavia iba v niekoľkých sekundových krátkych záberoch.

Ed Sheeran klipom ukazuje inú perspektívu ľudskej krásy. Spolupracoval s Eminemom, 50 Centom, Cardi B, Travisom Scottom, Skrillex či Brunom Marsom a inými

V stredu 7. Augusta sa Ed Sheeran predstaví publiku na Szigete, jednom z najväčších a najznámejších festivalov Európy. Viac info na : https://szigetfestival.com

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.