GITARISTA NESMRTEĽNÝCH MOTÖRHEAD – PHIL CAMBELL SO SVOJOU KAPELOU ZAVÍTA NA ROCK POD KAMEŇOM

Najväčšia rocková udalosť tohto leta na Slovensku, festival ROCK POD KAMEŇOM 2024, prichádza so skvelou správou! Konať sa bude tradične ako každý rok na Sninských rybníkoch v dňoch 27. – 30. júna, kedy areál rozozvučí najlepšia metalová a rocková muzika. Do začiatku tejto kultovej oslavy ostávajú už iba necelé tri týždne!

Festival na poslednú chvíľu posilňuje line-up o kapelu Phila Cambella – dlhoročného člena a gitaristu legendárnych Motörhead pod názvom Phil Campbell and the Bastard Sons„Finálny festivalový line-up sme mali uzavretý už približne v marci a považovali sme ho za definitívny. Napriek veľkému záujmu zahraničných interpretov o poskytnutie priestoru zahrať si v Snine, sme boli nútení už ďalšie kapely odmietať. Udalosti, ohľadom rušenia vystúpení viacerých kapiel na žánrovo podobne zameranom festivale, ktoré sa udiali v priebehu posledných dvoch týždňov na Slovensku však začali mať rýchly spád a rozhodli sme sa preto okamžite konať“ hovorí hlavný organizátor Michal Latta

„Nesmierne si vážime všetkých rockových fanúšikov na Slovensku. Avšak ich trpké sklamanie z neočakávaného rušenia týchto koncertov nás nenechalo chladnými! Zapracovali sme rýchlosťou svetla a podarilo sa nám uzavrieť dohodu s hviezdou ohromného kalibru, akou Phil Cambell bezpochyby je. Návštevníci tohtoročného ROCKU POD KAMEŇOM tak od nás, za svoju oddanosť a podporu nášho festivalu, dostanú ďalší ohromný hudobný darček“ dodáva Michal.

Dokopy sa tak na Sninských rybníkoch počas štyroch dní predstaví rekordných 60 účinkujúcich z 13 krajín celého sveta. Medzi najväčšie lákadlá určite patria HAMMERFALL (SE), SODOM (DE), MASTERPLAN (DE), VISIONS OF ATLANTIS (AT), ELEINE (SE), NANOWAR OF STEEL (IT), INFECTED RAIN (MD), KONTRUST (AT) a nespočetné množstvo ďalších zahraničných mien.

Svoje silné zastúpenie bude mať i slovenská a česká hudobná scéna, ktorá ponúkne to najlepšie! Tešiť sa môžete na kapely ako TUBLATANKA, ALKEHOL, TORR, CITRON, INEKAFE, GLOOM, KONFLIKT, BREAKING THE TAROT, SLOBODNÁ EUROPA, HEĽENINE OČI a mnoho iných. „Undergroundovo“ orientovaní nadšenci si na festivalom druhom stejdži môžu vychutnať DEPRESY, BLOODY REDEMPTION, MINNOR, WIND DOWN (PL), ARCHAIC (HU), ANTARES, ACE KOOL (MX), TARTAROS (CZ) a iné zvučné esá z tuzemského podsvetia.

Vstupenky sú dostupné na oficiálnej stránke festivalu a v sieťach Ticketlive a Ticketportal. Momentálne sú v predaji aj cenovo zvýhodnené ponuky. V prípade, že sa nemôžete zúčastniť celého festivalu ponúka ROCK POD KAMEŇOM limitovanú edíciu jednodňových vstupeniek.

Vstupenky:
https://www.rockpodkamenom.sk/obchod
https://www.ticketlive.sk/sk/event/rock-pod-kamenom-2024
https://www.ticketportal.sk/event/Rock-pod-kamenom-2024?idpartner=576

Facebook

Rockpodkamenom.sk

rNulife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.