Romantické Valentínske darovanie krvi v Nemocnici Bory

Darcovské centrum Nemocnice Bory zorganizovalo Valentínske darovanie krvi. Na pracovisku privítali zamilované páry, ale aj slobodných ľudí, ktorí prišli sviatok lásky osláviť darovaním toho najcenejšieho, čo človek môže darovať. Valentínsku výzdobu, doplnilo malé občerstvenie a prekvapenie pre darcov.

Darovanie krvi vo valentínskej atmosfére ešte stále môžete stihnúť. Prísť môžu všetci darci - zaľúbení i tí čo lásku ešte len hľadajú, prvodarci i pravidelní darci. Romantické darovanie krvi bude prebiehať každý deň do 26. februára.

Termín odberu si môžete rezervovať online na : https://rezervacie.darcovskecentrum.sk.

Vaša krv dokáže zachrániť život niekomu, kto má deti, rodičov, súrodencov, partnerku, partnera. Záchranou života urobíte radosť mnohým ľuďom a to predsa má zmysel.

Vaša krv môže zachrániť život

Pridajte sa a pomôžte pacientom, ktorí to najviac potrebujú. Vaša krv dokáže zachrániť až tri ľudské životy, no a keď prídete vo dvojici, to máme rovno 6 zachránených životov.

Pozvite na romantické rande svojho partnera/priateľa alebo oslovte ďalšie páry a buďte súčasťou tohto výnimočného momentu lásky a solidarity na transfúzke v Nemocnici Bory.

Tešíme sa na vás! 

Darujte krv s láskou!
Pozývame vás na nezabudnuteľný zážitok plný lásky a dobročinnosti do Darcovského centra Nemocnice Bory. Počas valentínskeho obdobia môžete zdieľať tento výnimočný okamih s vašim milovaným partnerom/priateľom.
Kedy: 9.2. – 26.2.2024
Čas: 8.00 – 12.00 hod.
Rezervovať si svoj termín odberu môžete na: https://rezervacie.darcovskecentrum.sk/

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.