Anticena BRUTUS 2023: Nominovať najproblematickejší počin v oblasti architektúry a stavebníctva môžete aj vy

Jasné sú už nominácie na CE ZA AR 2023, ale čo odvrátená strana dobrej architektúry? BRUTUS je tu pre vás už šiesty rok a nominačný formulár môžete použiť na individuálnu alebo skupinovú psychoterapiu, vyslať verejnosti odkaz a zaslať návrhy na zlepšenie či využiť šancu na pomenovanie nekvality.

Samozvaná dobrovoľná medzinárodná kurátorovaná porota sa ako vždy podujme na redakciu vašich odkazov a pomenovanie toho podpriemerného, neinovatívneho, neekologického v domácej architektonickej tvorbe. 

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „Anticena BRUTUS 2023 Nominovat najproblematickejš počinv oblasti architektúry a stavebníctva môžete aj vy. S R T“

Kam poputujú tento rok anticeny BRUTUS? Hlasujte v ankete, vyjadrite svoj názor! Zaujímajú nás postrehy odborníkov i laikov. Nominačný formulár nájdete TU, alebo na jedinej oficiálnej Facebookovej stránke anticeny: https://www.facebook.com/Brutusanticena

rNUlife.sk / BRUTUS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.