Speváčka EMILY v novom videoklipe hľadá svojho Janíčka

Slovenská speváčka EMILY, vlastným menom Denisa Petríková, známa z dua Emily & Justice prichádza s výnimočným sólo singlom „Takého Janíčka“.

Ľudová skladba v modernom šate dostala svoju finálnu zvukovú podobu vďaka producentovi Markovi Vossovi, s ktorým speváčka spolupracuje už niekoľko rokov.

„Snažíme sa ľudovú tvorbu priblížiť stále viac a viac mladšej generácii, ktorá sa k nášmu slovenskému folklóru moc neprikláňa. Robíme zásadne vždy hudbu, ktorá zábava a prináša pozitívnu náladu a ktorú potom môžeme vzájomne zdieľať naživo so svojimi fanúšikmi,“ dodáva s úsmevom Emily.

K piesni vznikol aj tanečný videoklip hraný v tradičných ľudových krojoch v réžii Pierra Lexisa. Speváčka si v ňom s folklórnymi tanečníkmi hľadá a nájde svojho vyvoleného a vysnívaného „Janíčka“.

„Natáčali sme v krásnom prostredí najväčšieho živého skanzenu- Osturňa. Prepožičali nám krásnu chalupu, pôvodný dom, kde sme natočili interiérové zábery. To ako kedysi ľudia žili je niekedy až dych berúce. V deň natáčania nám nakoniec vyšlo celkom pekné počasie a tak sme začali čo najskôr točiť exteriér, kde ma vytancovali traja krásni šuhaji. Neverila by som, aké ťažké je krútiť sa v objatí folklórnych tanečníkov. Každému, kto sa tomu venuje dávam klobúk dole. Točila sa mi hlava ešte niekoľko hodín potom,“ spomína s úsmevom mladá speváčka.

Emily spolu s jej americkým hudobným partnerom Justicom patria k najúspešnejším slovenským interpretom v počte videní svojich videoklipov. Ich skladby si nielen vypočulo, ale aj pozrelo už viac ako 40 miliónov divákov.

Ako duo EMILY & JUSTICE momentálne pracujú na ďalších skladbách, ktoré plánujú vydať už čoskoro.

IG: @emilyandjustice

rNUlife.sk / TS pripravila: Andrea Turčina, PR Management, tvojaSHOW.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.