Miley Cyrus vydala nový album s názvom 'Endless Summer Vacation'

Miley Cyrus na novom albume sa zmierila s minulosťou, miluje prítomnosť a seba v nej viac než čokoľvek iné. A vy ju budete milovať tiež! Alebo koniec jednej lásky. Nesmrteľný zdroj inšpirácie, ktorý dal život novému albumu. Jeho pilotný singel, vydaný v deň narodenín bývalého manžela, bol pre fanúšikov skvelou návnadou. 

Veľmi očakávaný nový album Miley Cyrus "Endless Summer Vacation" je konečne tu. Táto 30-ročná speváčka vypustila na svetlo sveta 13-skladbový projekt minulý piatok spolu s hudobným videom k jednej z nových skladieb s názvom „River“.

Ani nie za týždeň má singel na Youtube vyše 11 miliónov zhliadnutí, čo svedčí o speváčkynej veľkej celosvetovej popularite

V hudobnom videu, ktoré bolo natočené v čiernobielom prevedení so zameraním na globálnu superhviezdu, Miley tancuje na pódiu v malých čiernych mini šatách a vysokých opätkoch a spieva o budúcnosti so záujmom o lásku, o ktorej si myslí, že by mohla byť „ tá pravá."

"Fúkanie bublín vo vani, v poslednej dobe nemôžem prestať premýšľať ... Ty by si mohol byť ten pravý, maj tú česť byť otcom mojich detí ... Dúfam, že budú mať tvoje oči a ten krivý úsmev ... Bola to samá púšť, predtým ako som ťa stretla, bola som v suchu,“ spieva v druhom verši. Pritom ešte v roku 2019 v rozhovore pre magazín Elle uviedla, že deti na tento svet priviesť nechce:

 „Chováme sa k našej zemi ako k ženám. Len si berieme a berieme a čakáme, že bude dalej plodiť. A ona je pritom vyčerpaná. Už nemôže plodiť. Je nám odovzdávaná jedna naozaj zničená planéta a ja v tom odmietam pokračovať a takto ju ďalej zanechať svojim deťom. Dokiaľ nebudem mať pocit, že moje dieťa by žilo na planéte, kde budú ryby v čistej vode, žiadne na tento svet neprivediem.“

V ďalšej skladbe na novom albume s názvom „Jaded“ spieva Miley Cyrus o minulom úplne nefunkčnom vzťahu. "Ani sa nechceš pozrieť na svoju časť viny... Len naskočíš do svojho auta a zamieriš dolu do mesta k baru, kým nebudeš na šrot... Nevieš kedy prestať, tak to naozaj zájdeš príliš ďaleko ... Neviem Neviem, kde naozaj si a ja radšej zostanem v tme, až kým sa nebudem báť ... Ooh, a bolí ma to, ne vieš si predstaviť, ako veľmi“ spieva vo verši.

V albume vystupujú do popredia speváčkyne 2 vzťahové životné role, a to zranená, zničená, láskou sklamaná až zlomená Miley Cyrus po vzkriesenú až posilnenú, znova plne energickú Miley Cyrus.

Po zverejnení singla Flowers, ktorý album otvára a jeho demo verzia je jeho bodkou, začínalo byť jasné, ktorým smerom sa bude ôsma nahrávka uberať. Nutkanie spoznať ďalšie skladby sa dostavilo prakticky okamžite. Naopak, samotná interpretka nedočkavo na reakcie poslucháčov čakať nemusela. Skladba sa strhujúcim spôsobom stala hitom a niekoľko týždňov nepretržite kraľovala americkému aj britskému singlovému rebríčku.

Pri spoznávaní ďalších skladieb už bolo zrejmé, že klasický porozchodový bôľ v nich nenájdeme. Prednosť dostala viera v samú seba, sebaláska a otvorenosť novým vzťahom. Tému bolestivého rozchodu zachytíme už len v nepatrných odkazoch, rozhodne sa však už Miley Cyrus neutápa v sebaľútosti, naopak, zdá sa, že je s minulosťou vyrovnaná a prítomnosť víta s otvorenou náručou.

Zatiaľ čo väčšina albumu obsahuje vokály výlučne od Cyrus, pri skladbách „Thousand Miles“ a „Muddy Feet“ jej pomáhajú Brandi Carlile a Sia.

„Endless Summer Vacation“ je jej ôsmy štúdiový album a nadväzuje na album „Plastic Hearts“ z roku 2020. Okrem novej nahrávky sa speváčka spojila s Disney+ na albume „Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)“, v ktorom sú „jedinečné vystúpenia spojené s exkluzívnymi rozhovormi, v ktorých poskytuje pohľad na svoj nový album a osoba, ktorou je dnes,“ ako to opísal stream.

Instagram

rNUlife.sk / abcnews / titl. foto Zdroj: Columbia Records

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.