PinkPantheress a Ice Spice ovládli TikTok

TikTok má nové hrdinky. Trendom a štatistikám na tejto najpopulárnejšej sociálnej sieti vládnu PinkPantheress a Ice Spice. Globálnou senzáciou je ich singel Boy´s Liar 2 s 3,5 miliardami prehratí za posledný týždeň.

Skladba dokonca ustanovila nový rekord, keď na TikToku nazbierala viac než 600 miliónov streamov za jediný deň. Nedávno ešte ťažko predstaviteľné číslo. Záujem  nahrávku pochopiteľne katapultoval aj medzi najžiadanejšie piesne na Spotify a YT.

Výborne funguje aj u nás. Ice Spice pochádza z Bronxu a jej drill štýl je inšpirovaný hviezdami ako Pop Smoke, Cardi B alebo Nicki Minaj, jej britská parťáčka PinkPantheress inklinuje k intímnejšej hudbe. Preslávila sa krehkým bedroom popom, ktorý dlho anonymne zverejňovala práve na TikToku. Boy´s Liar 2 je novou verziou staršieho singla londýnskej speváčky, ktorý pre PinkPantheress produkoval uznávaný Mura Masa.

PinkPantheress and Ice Spice are coming for a number 1 record #pinkpan... | TikTok

rNUlife.sk / Warner music PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.