Ega, Filipa Jančíka a hviezdy českej hudobnej scény sme zastihli na glo™ HYPER X2 párty

Vážna hudba, rap aj elektro v multižánrovej skladbe Predefinuj zazneli ako fanfáry na uvítanie novej bezdymovej alternatívy na slovenský trh.

Vo štvrtok 24. novembra sa v priestoroch kultúrneho centra PONTON na bratislavskom Tyršovom nábreží konala veľkolepá glo™ HYPER X2 párty, spojená s uvedením novinky v segmente bezdymových alternatív – technologicky najvyspelejšieho zariadenia na zahrievanie tabaku z portfólia British American Tobacco na slovenský trh.

Filip Jančík

Párty si prišli užiť aj hviezdy slovenskej a českej hudobnej scény – raper Ego, husľový virtuóz Filip Jančík, český popový spevák a frontman skupiny Lake Malawi Albert Černý, famózna česká violončelistka Terezie Kovalová aj česká speváčka s neprehliadnuteľným hlasom a ohnivočervenou hrivou Zofie Dares.

Ego

Nestretli sa tu však náhodou. Spája ich totiž spolupráca na chytľavej skladbe Predefinuj, ktorá je dôkazom toho, že hudba nepozná hranice a môže byť elektrizujúcim mixom rôznych štýlov – od vážnej hudby až po rap. Skladba Predefinuj, ktorá vznikla pod režijným vedením Jana Stracha, taktovkou DJ Wichea a s podporou glo™ HYPER X2, sa ľahko dostane pod kožu a ako sa na párty vyjadril Filip Jančík, dlho ju nevedel dostať z hlavy.

Okrem uvedenia klipu na párty s osobnou účasťou jeho protagonistov patrilo k strhujúcim momentom večera 3D tanečné vystúpenie s unikátnou 3D videomappingovou hudobnou projekciou L-ISA, ktorá mala na Slovensku premiéru práve na tejto párty.

3D tanečné vystúpenie

Úžasný panoramatický hudobný zážitok, ktorý sa dá opísať ako úplné ponorenie do hudby každým centimetrom tela, spolu s expresívnym vystúpením tanečnej dvojice nadchol všetkých prítomných hostí. Večer moderovala Katarína „Becca“ Balážiová a do neskorej noci spríjemňoval atmosféru podujatia, neformálne rozhovory, networking a ochutnávku delikátneho cateringu DJ Lumiere. Hostia mali možnosť vyskúšať novinku glo™ HYPER X2 a ako spomienku si mohli spraviť 360-stupňové video z tejto veľkolepej párty.

DJ Lumiere

Martin Žák, obchodný riaditeľ British American Tobacco pre Slovensko, uviedol: „Veríme, že zariadeniu glo™ HYPER X2 sa bude dariť aspoň tak dobre ako jeho predchodcovi. Sme radi, že aj slovenskí spotrebitelia budú môcť ešte pred koncom roka vyskúšať naše nové „gločko“. Navyše môžu v práve prebiehajúcej súťaži s glo™ vyhrať aj elektrické BMW X3 a ďalšie elektrizujúce ceny. Všetky informácie sú k dispozícii na webových stránkach https://switch2electric.sk/.“

Martin Žák

O glo™ HYPER X2

Zariadenie na zahrievanie tabaku glo™ HYPER X2 ponúka vylepšený dizajn aj nové technológie pre vyšší komfort, a to v podobe siedmich nových monochromatických aj dvojfarebných prevedení. Nové „gločka“ majú ľahšie a kompaktnejšie telo, disponujú jednoduchým prepínaním medzi režimami Boost a Standard a umožňujú jednoduchšiu údržbu. Na prvý pohľad zaujme X2 nápaditou a opticky výraznejšou jednotkou na vkladanie tabakových náplní. Tá je zároveň vybavená novým uzatváracím systémom – záklopkou, ktorá eliminuje zanášanie nečistôt do zariadenia vo chvíli, kedy sa zariadenie práve nepoužíva.

Hneď vedľa nej sa nachádza ikonická glo™ kontrolka v podobe svietiaceho kruhu a na boku zariadenia pribudlo tlačidlo pre komfortnejšiu aktiváciu režimu Boost. Nová verzia glo™ pôsobí výraznejším a odvážnejším vzhľadom bez toho, že by stratila čokoľvek zo svojej elegancie a dizajnovej čistoty. Zariadenie glo™ HYPER X2 bude od 1. 12. 2022 oficiálne dostupné výlučne pre dospelých užívateľov vo vybraných sieťach trafík, kde bude možné zakúpiť si tri farebné varianty.

Kompletnú ponuku nájdete na www.discoverglo.sk

rNUlife.sk / autor: BREAK

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.