Black Pumas na Pohode 2022 zrušili svoje vystúpenie

Zatiaľ z neupresnených dôvodov vypadol jeden z mála headlinerov Festivalu Pohoda, americká R&B soul psychedelická dvojica Black Pumas. V rámci turné zastávku na Pohode neuvádzajú už ani na svojej oficálnej stránke, či na sociálnych sieťach. Pôvodne sa mali predstaviť aj na minuločnom prekladanom festivale Colours of Ostrava. Oficiálne na turné pokračujú v zámorí.

Vznikli náhodou a pomerne nedávno, no majú už štyri nominácie na Grammy, euforický hit s vyše sto miliónmi pozretí na YouTube a ako píše NME, z rohov ulíc sa postupne prepracovali na jednu z najobľúbenejších nových kapiel v USA.

Vystúpili azda v každej známej televíznej show, vďaka légii fanúšikov známych ako Puma Pack vypredali turné v Európe i v Severnej Amerike a začiatkom júla 2022 mali Black Pumas zahrať svoj mix psychedelického soulu a R&B aj na letisku Trenčín. To, že s publikom to vedia a dokážu si podmaniť aj festivalových fanúšikov, žiaľ na trenčianskej Pohode ani po pandemickej prestávke nepredvedú.

Pozrite si 6x nominovaných na ceny Grammy! Black Pumas perform "Know You Better"

Black Pumas je americká psychedelická soulová skupina so sídlom v texaskom Austine, ktorú vedie spevák a skladateľ Eric Burton a gitarista a producent Adrian Quesada. Skupina získala svoju prvú nomináciu na cenu Grammy v roku 2020 ako najlepší nový umelec na 62. odovzdávaní cien.

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.