RED HOT CHILI PEPPERS ovládli s LOVESTREAM Festivalom celú Bratislavu!

Tretí a zároveň posledný deň LOVESTREAM Festivalu ukázal, že Slovensko je právom nazývané srdcom Európy. Hudba, radosť a energia včera prúdili srdcom nášho hlavného mesta.

Pre mnohých do nedávna nepredstaviteľné sa včera v nedeľu 12.06. premenilo na skutočné. Festival LOVESTREAM na Národnom futbalovom štadióne Tehelné pole, sa uskutočnil vďaka úsiliu množstva ľudí. Festival navštívilo rekordných 29 tisíc návštevníkov len počas včerajšieho dňa.

V nedeľu si fanúšikovia mali možnosť vypočuť slovenské kapely ako DANY MOMENT, INEKAFE, HORKÝŽE SLÍŽE, NO NAME, po ktorých nasledovali svetové mená ako americká hard rocková kapela RIVAL SONS, britská popová hviezda CALUM SCOTT a najočakávanejšia skupina RED HOT CHILI PEPPERS.

Neopísateľná atmosféra počas celého festivalu gradovala a doslova “vybuchla ”energiou skupiny RED HOT CHILI PEPPERS, ktorých koncert bol pre mnohých zážitkom na celý život.

RHCP vystúpili na festivale v rámci svojho turné k albumu Unlimited love a práve Bratislava patrila medzi prvé mestá sveta, v ktorom sa tieto skladby odohrali. Súčasťou playlistu boli aj overené hity ako Otherside, Can’t Stop, Californication vrátane By The Way vo finále, po ktorej sa spevák Anthony Kiedis vyjadril, že by sa do Bratislavy opäť rád vrátil.

Tri dni plné hudby doslova mainstreamový festival, ktorý pokrýval rôznych interpretov či už z oblasti rockovej, popovej alebo tanečnej hudby oslovil snáď každého. V obecenstve sme našli všetky vekové kategórie a veríme, že každý odchádzal s pocitom že si na Festivale našiel to svoje.

Opakovane by sa usporiadatelia chceli poďakovať Futbalovému štadiónu Tehelné pole, Mestu Bratislava, mestskej časti Bratislava - Nové Mesto a všetkým zložkám ktoré sa podieľali na organizácii tohto festivalu. Veríme, že predĺžený víkend plný hudby umiestnil Bratislavu na svetovú mapu. Organizátori získali viacero pochvalných reakcií od hlavných hviezd aj od ostatných interpretov a tešíme sa na ďalší ročník.

Rovnako ďakujeme Dopravnému podniku a Bratislavskej integrovanej doprave za spoluprácu pri organizovaní posilových spojov po skončení koncertov, ako aj spoločnostiam poskytujúcim taxi služby, ktorí nám umožnili dostať návštevníkov rýchlo a bezpečne domov. Ďakujeme mestskej časti za pomoc pri upratovaní okolia a v podstate všetkým, ktorí boli srdcom s nami s LOVESTREAMOM.

Tešíme sa o rok! spoločnostiam poskytujúcim taxi služby, ktorí nám umožnili dostať návštevníkov rýchlo a bezpečne domov. Ďakujeme mestskej časti za pomoc pri upratovaní okolia a v podstate všetkým, ktorí boli srdcom s nami s LOVESTREAMOM.

rNUlife.sk / Andrea Turčina, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.