Kapela Craggy Collyde pozýva na koncerty a pripravuje nový album

Craggy Collyde je britsko-slovenská rock'n'rollová kapela so základňou v Brne, ktorá sa prvýkrát prihlásila o pozornosť v roku 2018 vydaním singlu Sorry Now/Go Ahead and Break Me. Odvtedy stihla odohrať koncerty na Slovensku i v Česku, vydať vinyl EP Wrapped Up in Ribbons so šiestimi skladbami a natočiť niekoľko videoklipov.

Ten najčerstvejší k piesni Don´t put me down bol zverejnený koncom minulého roka spolu s informáciou o novom členovi kapely. Tým je basák Tomáš "Faky" Faktor zo známej bratislavskej kapely Princovia. Spolu s ním Craggy Collyde odohrá túto sezónu niekoľko koncertov, napríklad v Bratislave, Brne, ale aj v neďalekej Viedni.

"Veľmi sa tešíme, že konečne môžeme hrať koncerty bez obmedzení, nakoľko posledné dva roky boli veľmi náročné. Na prelome rokov 2020 a 2021 bolo dokonca deväť mesiacov, kedy sme sa nemohli vôbec stretnúť kvôli uzatvoreným hraniciam, keďže každý z nás žije v inej krajine, nehovoriac o skúšaní a koncertovan," hovorí bubeníčka Veronika.

Spevák, gitarista a skladateľ kapely Craggy dodáva: "Určite nás to na určitý čas zabrzdilo, ale nezastavilo nás to. Pokračujeme v hraní a tvorení. Už toto leto chystáme nahrávanie nášho prvého LP albumu, ktorý vydáme pravdepodobne ešte tento rok."

Najbližšie koncerty Craggy Collyde:

30. apríl – Bratislava, Weranda
1. máj – Senica, Námestie oslobodenia
7. máj  – Vyškov, Peklo
17. máj – Bratislava, Garáže pod Prístavným mostom
18. máj – Viedeň, Cafe Carina
28. máj – Brno, Desert

rNUlife.sk / TS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.