Foo Fighters pre náhlu smrť ich bubeníka Taylora Hawkinsa zrušili turné vrátane účasti na Novarocku 2022

FOO FIGHTERS po smrti ich bubeníka Taylora Hawkinsa oficiálne zrušili všetky svoje predtým ohlásené koncerty .

Dnes kapela zverejnila nasledujúce vyhlásenie: „S veľkým zármutkom FOO FIGHTERS potvrdzujú zrušenie všetkých nadchádzajúcich dátumov turné vzhľadom na ohromujúcu stratu nášho brata Taylora Hawkinsa.

Je nám ľúto a zdieľame sklamanie z toho, že sa neuvidíme tak, ako sme plánovali. Namiesto toho vezmime tento čas na smútok, uzdravenie, pritiahnutie našich blízkych k sebe a ocenenie všetkej hudby a spomienok, ktoré sme vytvorili spolu. S láskou, FOO FIGHTERS „.

Hawkins zomrel v piatok (25.3.) v hoteli v kolumbijskej Bogote. Miestni predstavitelia uviedli, že sanitku poslali do hotela po tom, čo muž nahlásil, že má bolesti na hrudníku. 50-ročný bubeník FOO FIGHTERS nereagoval na resuscitačné snahy a bol vyhlásený za mŕtveho, informovalo mestské ministerstvo zdravotníctva.

V sobotu kolumbijská kancelária generálneho prokurátora oznámila, že Hawkins mal pred smrťou v tele opioidy, marihuanu a iné drogy. Toxikologická správa ukázala stopy 10 látok v jeho tele, vrátane antidepresív, uviedol úrad. Vo vyhlásení sa uvádza, že Národný ústav právnej medicíny a súdnych vied „vykoná potrebné lekárske štúdie na zistenie príčiny smrti“ a že „bude pokračovať vo vyšetrovaní a výsledky získané v jeho rámci včas oznámi. „

Skupina hrala na Lollapalooza Chile 18. marca a Lollapalooza Argentina 20. marca. V nedeľu 27. marca mali vystúpiť ako headliner na Lollapalooza Brasil.

Vážení fanúšikovia Foo Fighters!

S najhlbším zármutkom sme sa dozvedeli, že minulú sobotu zomrel hudobník a bubeník Taylor Hawkins.
Bude nám všetkých veľmi chýbať! Skupina žiaľ zrušila aj koncert v rámci Festivalu Novarock 2022 a zverejnila vyhlásenie, ktoré si môžete prečítať vyššie.
Hneď ako budeme vedieť viac, budeme vás kontaktovať s ďalšími informáciami.

Ďakujeme za pochopenie. Tím Novarock 2022

Vo veku 50 rokov zomrel Taylor Hawkins, charizmatický bubeník Foo Fighters, stálej kapely Rock & Roll Hall of Fame, ktorá získala 12 cien Grammy a vydala sedem platinových albumov.Oliver Taylor Hawkins bol americký hudobník, najznámejší ako bubeník americkej skupiny Foo Fighters, s ktorou nahral osem albumov. Do skupiny Foo Fighters prišiel v roku 1997, predtým hrával na turné spolu s Alanis Morissettovou. Založil aj skupinu Coattail Riders, v ktorej hrával a spieval.

Všetky info na: https://www.novarock.at/

VSTUPENKY

rNUlife.sk / Nova Rock festival

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.