Hard rockový sviatok u našich rakúskych susedov Novarock 2022 bude bezpečný a bez obmedzení, buďte jeho súčasťou!

Dobrá správa pre Nova Rock Festival 2022! Od 5. marca už nebudú platiť žiadne koronavírusové obmedzenia. Vidíme sa na rockovej jazde u našich rakúslych susedov už readične v júni.

Sedemnásty ročník najväčšieho rockového festivalu v strednej Európe NOVA ROCK už tradične prinesie významné mená súčasnej hard rock a metal scény. NOVA ROCK je rockový festival konaný tradične na lúkach Pannonia Fields pri rakúskom mestečku Nickelsdorf. Počas pandémie COVID-19 sa 16. ročník v roku 2020 vôbec nekonal, presunul sa na rok 2021. Následne sa znova v presunutom júnovom termíne znova pre pandemicé opatrenia zrušil. Usporiadatelia fesivalu Nova Rock preto usporiadali náhradný 16. ročník ako mini festival „Nova Rock Encore“ netradične v hlavnom meste vo Wiener Stadthalle. Napriek všetkým nepríjemnostiam spojených s pandémiou, aj na samotnom Nova Rock Encore vládla neskutočne dobrá hard rocková atmosféra a všetci prítomní fanúšikovia si po dlhej dobe prišli na svoje!

Vďaka svojej polohe, len niečo cez 40 km od Bratislavy, býva cieľom veľkého množstva fanúšikov zo Slovenska i Čiech. Preto v samotnej festivalovej camp dedinke natrafíte na tisícky zabávajúcich sa slovákov.

Nova Rock je veľmi kvalitne obsadený a veľmi populárny festival v susednom Rakúsku venujúci sa všetkým možným i nemožným žánrom, subžánrom i variáciam rocku a metalu. Pozrite si predbežný line up vrátane headlinerov na plagáte vyššie!

Caravan 3 festivalové pasy sú vypredané! Tak ak chcete byť súčasťou #NR22, zaistite si lístky ešte dnes na: www.novarock.at/en/tickets alebo na: bit.ly/NR22tickets

10 hours and 39 minutes of pure anticipation for this year’s Nova Rock Festival! Click HERE for the official Spotify Playlist.

Všetky info na: https://www.novarock.at/

VSTUPENKY

rNUlife.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.