Teri Čikoš predstavila novú skladbu Medzi nami

Speváčka Teri Čikoš predstavila novú skladbu Medzi nami. Autorom hudby je Juraj Kupec, text napísali speváčka spolu s Lacom Ontkom. Teri s ňou prichádza po vydaní úspešného singlu Dilema.Médiá o tom informoval manažér Jozef Šebo.

„Skladba Medzi nami charakterizuje vzťah dvoch ľudí, ktorí aj keď vedia, že prichádza koniec ich príbehu, nevedia nájsť spôsob ako sa rozlúčiť. Osobne si myslím, že tento problém zažilo veľa párov a bude sa s ním vedieť stotožniť veľa ľudí. Medzi nami je skladba plná protichodných emócií. Je to výpoveď ženy, ktorá veľmi osobne opisuje svoje pocity,” hovorí speváčka.

Skladbu zložil gitarista, skladateľ a zvukový inžinier Juraj Kupec. “Juraj sa stará o nahrávanie a zvuk zatiaľ skoro všetkých mojich skladieb a zároveň aj celého pripravovaného albumu. K skladbe sme natočili aj lyric video s textom piesne, pomáhal nám fotograf Dominik Kusý,” dodáva Teri.

rNUlife.sk / tasr

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.