Hromadná BÚRAČKA na nočných cestách: ZRANENÉHO Petra Lipu previezli do NEMOCNICE!

Museli ho hospitalizovať! Včera v noci došlo na rýchlostnej ceste R1 k vážnej dopravnej nehode. Zrážku viacerých osobných áut a kamióna spôsobila lesná zver. Podľa informácií TV Joj bol účastníkom kolízie aj jazzman Peter Lipa (78), ktorého museli záchranári previezť do zvolenskej nemocnice.

Ako uvádza portál noviny.sk, k vážnej dopravnej nehode došlo na ceste medzi Zvolenom a Žiarom nad Hronom v nočných hodinách. Vodičovi kamióna vbehla do cesty lesná zver. Následne na to do neho narazili ďalšie dve za ním idúce autá. 

Jedno z nich mal šoférovať slovenský spevák a hudobník Peter Lipa. Ten si pri náraze zranil hornú časť tela a bol záchranármi prevezený do nemocnice vo Zvolene. 

Zviera zrazil vodič kamióna, do nákladného vozidla potom narazili dve za ním idúce autá. Jedno z nich šoféroval práve Peter Lipa. Speváka previezli do nemocnice vo Zvolene so zraneniami hornej časti tela. https://www.noviny.sk/krimi/638788-peter-lipa-mal-vaznu-dopravnu-nehodu-pri-zvolene

Podľa našich informácií bol Peter Lipa naposledy majiteľom automobilu značky Volvo. Práve auto od tohto výrobcu bolo v poradí druhé, ktoré narazilo. 

Hromadná BÚRAČKA na nočných
Na mieste nehody zasahovali všetky záchranné zložky.
Hromadná BÚRAČKA na nočných
Zábery z miesta nehody.
Hromadná BÚRAČKA na nočných
Zábery z miesta nehody.

rNUlife.sk / tv joj

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.