Na záver bratislavskej pandemickej edície festivalu Grape sa už v stredu predstavia Billy Barman a dievčatá zo SĽUK-u

Grape festival sa toto leto presunuk pod Starý most na Tyršovom nábreží v Bratislave. Počas júla a augusta sa tu uskutočnila séria koncertov slovenských, ale aj zahraničných interpretov. V pôvodnom termíne veľkého Grejpu, teda 13. až 14. augusta prebehla aj mini verzia dvojdňového festivalu. 

Už sme si pomaly zvykli na príjemné koncertné stredy pod "zeleným električkovým mostom" na Tyršáku v Bratislave. Minulú stredu nás v príjemnej spomienke na "Ďuďa", legendárneho a charizmatického speváka Petra “Ďuďa“ Dudáka, ktorý žiaľ pred dvomi rokmi podľahol rakovine pankreasu, sprevádzali pódiom dobre naladení Hexáci. Na koncerte odzneli nielen všetky notoricky známe skladby skupiny Hex, za doprovodu hudobných hostí, ale napríklad aj Ďuďova obľúbená srdcovka The Cure a Boys don´t cry. Peter Šarkan Novák svojím výkonom iba potvrdil, že zaujal dôstojne prázdne miesto po Ďuďovi. Všetci prítomní sa veľmi dobre zabávali, vytancovali či priam až vyspievali.

Na záver Grape leta pod mostom pre nás organizátori Grape festivalu pripravili špeciálne vystúpenie SĽUK-u Krížom-krážom a následne aj spoločný koncert Billy Barman s dievčatami zo SĽUK-u. Máme sa na čo ťešiť!

Billy Barman
Bratislavská indie popová kapela existuje od roku 2008. Kapela získala niekoľko hudobných ocenení Radio Head Awards. Za sebou má zrod albumov Noční jazdci, Modrý jazyk, Dýchajúce obrazy, Pozdrav slnku a najnovší album Potichu v spolupráci so SĽUK-om.

Obsadenie kapely: 
Juraj Podmanický
Jizef Vrabel
Juraj Labal
Kubo Tvrdík
Matej Ruman

Vstupenky za 25€

rNUlife.sk / organizátor Beania Team

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.