Bratislava pre podujatie Víno pod hviezdami v Pezinku posilní dopravu

Bratislavská integrovaná doprava (BID) posilní v súvislosti s víkendovým podujatím Víno pod hviezdami v Pezinku regionálnu dopravu. Týka sa to liniek 520 a 522, pričom posilové spoje zastavia na všetkých zastávkach uvedených liniek, o čom informovala Eva Vozárová, hovorkyňa BID ako organizátora Integrovaného dopravného systému v Bratislavskom kraji (IDS BK).

"Počas najbližšieho víkendu sa bude v pezinských vinohradoch konať podujatie Víno pod hviezdami 2021. Aby sa návštevníci podujatia dostali domov verejnou dopravou, bude v noci zo 6. na 7. augusta a tiež zo 7. na 8. augusta vedená posilová doprava na regionálnych autobusových linkách číslo 520 a 522," priblížila Vozárová.

Posilové spoje budú odchádzať zo zastávky Pezinok, sídl. Sever. Premávať budú o 22.35 h s ukončením na železničnej stanici Pezinok (možnosť prestupu na vlaky na smery Bratislava a Trnava), o 23.35 h so zachádzkou cez železničnú stanicu Pezinok (možnosť prestupu na vlak smer Trnava) a s ukončením v Bratislave na AS Mlynské Nivy a o 1.05 h s ukončením v Bratislave na AS Mlynské Nivy. BID pripomína, že na posilových spojoch platia štandardné tarifné a prepravné podmienky IDS BK.

HUDOBNÝ PROGRAM

PIATOK 6.8.2021

18:30 – 19:30 ⭐ MUSIC BOX PROJECT (LENKA PIEŠOVÁ)
20:00 – 20:45 ⭐ LENKA MACHCINÍKOVÁ & BAND
21:15 – 22:15 ⭐ WETFLOOR
23:00 – 00:00 ⭐ BILLY BARMAN

SOBOTA 7.8.2021

19:00 – 20:00 ⭐ HELENINE OČI
20:15 – 21:00 ⭐ MARTIN CÍSAR
21:30 – 22:15 ⭐ SAYMI
23:00 – 00:00 ⭐ POLEMIC

Oba dni vám podujatie bude tiež spríjemňovať
⭐ FUNNY FELLOWS
⭐ ĽUDOVÁ HUDBA ANDREJA ZÁHORCA

Zmena programu vyhradená.

Víno pod hviezdami - Epidemiologické opatrenia

Vzhľadom na momentálnu epidemiologickú situáciu sa riadime nariadeniami Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Vstup na podujatie je umožnený iba s prekrytím horných dýchacích ciest (nos, ústa) ako je napríklad rúško, šál, šatka.
Dalsie povinnosti budu upresnene pred podujatím podla aktuálnych nariadení pre región Pezinok. Viac informácií nájdete na stránke COVID Automatu automat.gov.sk/pezinok.

Otvorenie 

Festival Víno pod hviezdami sa uskutoční dva dni 6. a 7. augusta 2021 v pezinských vinohradoch. Brány festivalu sa otvoria v piatok o 15:00 a zatvoria sa o 01:00V sobotu bude vstup do areálu umožnený od 14:00 do 01:00.

Miesto podujatia

Festival sa uskutoční v priestoroch pezinských vinohradov, nad rybníkom a pod Starou horou. Najjednoduchšie sa na festival dostanete, ak prídete k Hotelu Rozálka, ktorý sa nachádza pár minút chôdze od miesta festivalu a následne budete postupovať podľa smerovacích šípok. Alebo si zadajte do navigácie priamo toto miesto, ktoré je pár metrov od vstupu na podujatie.

Vstup na podujatie

Cena vstupenky v predpredaji je 25€. Vstupenka zahŕňa degustačný pohár, 10 degustačných lístkov a pásku na ruku. Vstup do areálu bude umožnený iba s platnou vstupenkou.

Cena vstupenky na mieste, v den podujatia je 30€. Deti do 14 rokov vrátane majú vstup v sprievode dospelej osoby zadarmo. Pre osoby nad 15 rokov a nekonzumentov vína je možné zakúpiť si lístok iba na mieste v cene 25€ (bez pohára na víno a degustačných lístkov).

Cena vstupenky pre osoby so zdravotným postihnutím (ZŤP) je 15€ a je možné si ju zakúpiť v predpredaji.

Kvôli obmedzeným kapacitám odporúčame zakúpiť si lístky v predpredaji. Zaplatené vstupné na podujatie sa nevracia, vstupenka je nenávratná a nevymieňa sa.

Degustacia vína a predaj fliaš len za lístky

Vinári vám budú nalievať víno (degustačné vzorky) a predávať fľaše vína len za degustačné lístky, nie za peniaze. Degustačné lístky si je možné zakúpiť v ktoromkoľvek predajnom stánku so vstupenkami. Každý návštevník, ktorý chce degustovať víno, si musí zakúpiť vstupenku, ktorá obsahuje degustačný balíček. Súčasťou tohto balíčku je páska na ruku, pohár a 10 ks degustačných lístkov. 

Do vlastných, prinesených pohárov vinári nenalievajú. Peniaze za zakúpené degustačné balíčky sa nevracajú, degustačné balíčky a lístky sú nenávratné a nevymieňajú sa späť za peniaze.

Gastronómia

V gastro stánkoch si občerstvenie kúpite za peniažky. Prosíme vás, aby ste všetky obaly a iné predmety použité pri jedení, zodpovedne separovali a vyhadzovali do nádob, ktoré sú na to určené. 

Parkovanie

Pre návštevníkov s autom je vyhradené parkovisko. Kapacita parkoviska je obmedzená. Poprosíme vás, aby ste boli ohľaduplní aj k ostatným návštevníkom podujatia a rešpektovali, že parkovisko je pre všetkých.

VIAC na : https://vinopodhviezdami.sk/

rNUlife.sk / tasr / vinopodhviezdami.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.