MATĚJ VÁVRA POSIELA VŠETKÝM SAMOTÁROM SKLADBU "Nech Mě V Tobě Plout"

Matěj Vávra je umelec, ktorý svojim hlasom spôsobuje okamžité zimomriavky. Po talentových súťažiach sa odmlčal, no po dlhšej pauze sa začiatkom januára pripomenul špeciálnym mash upom pre Ruka Hore, v ktorom odznelo 27 skladieb od rôznych interpretov. Na deň všetkých zaľúbených vyšla jeho autorská  skladba "Nech Mě V Tobě Plout", ktorá je venovaná najmä samotárom a tým, ktorí sa cítia sami.

Vizuál ku skladbe "Nech Mě V Tobě Plout" zrežíroval Martin Miko z Illuminate ako aj pri jeho iných trackoch  "Ledy" či "Oheň v nás". Nielen dnes, na deň osamelých, je táto skladba viac ako aktuálna, keďže samotný spevák a producent sa vyjadril ku všetkým, ktorých trápia city, že treba zabudnúť na všetko zlé uvedomiť si, že ani v ťažkých chvíľach nie sme naozaj sami. Stále tu máme rodinu a priateľov, ktorí pri nás budú vždy stáť. Všetci máme nejaké starosti a nie je hanba sa s nimi otvoriť niekomu blízkemu. Skladbou tak oznámil aj prípravu nového albumu, ktorý vyjde ešte tento rok.

"Song "Nech Mě V Tobě Plout" jsem napsal, protože mám za sebou dlouhodobý vztah, který nevyšel. Každý rozchod bolí a tenhle mi trvalo dlouho překonat. I když to vyzní jako klišé, tak všichni potřebujeme cítit, že někomu na nás záleží a má nás někdo rád. Uzavřel jsem se do sebe a měl jsem pocit, že jsem na všechno sám a že už mě nic podobnýho nepotká. Když se člověk rozejde, má něakým způsobem pocit, že selhal. Všechno potřebuje svůj čas. Ten čas mi pomohl odpustit bývalce, ale v první řadě odpustit sám sobě, přiznat si pravdu a podívat se na věc s odstupem“, uzatvára Matěj.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/vavramatej/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/MatejVavraOfficial

rNUlife.sk / Jana Trellová, PR RUKA HORE

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.