Slovenská a cappella Skupina Voising prespievala hit kapely Queen Don't Stop Me Now

Slovenská a cappella formácia Voising nechce, aby ju niekto zastavil a už vôbec nie pandémia. Sympatickým vokálnym coverom jedného z najpozitívnejších hitov kapely Queen chce ľuďom na Slovensku odkázať, aby nikto neprestával dúfať, že bude lepšie.

Tak ako je u Voising zvykom, pesničku prepracovali a naspievali bez použitia hudobných nástrojov. Neobvykle však pieseň aj videoklip namiesto nahrávacieho štúdia vznikla v domácich podmienkach a každý člen kapely sám za seba. Výsledkom je akýsi hudobný "home office" a klip s pozitívnou atmosférou z domácností jednotlivých členov.

Slovenskú vokálnu skupinu Voising tvorí šesť unikátnych spevákov a speváčok, ktorých repertoár tvoria najväčšie hity z čias minulých aj súčasných. Okrem Queen prespievali aj ShakiruEda Sheerana či medley rôznych hitov v a cappella štýle. Skupina pravidelne vystupuje na Slovensku i v zahraničí.​​

rNUlife.sk / Viktor Nižník, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.