Kapela s príznačným názvom Ladies & Genitals novým singlom Básnik ohlasuje debutový album

Slovenská kapela Ladies & Genitals, ktorú ich priaznivci poznajú aj vďaka účinkovaniu v pesničkovej súťaži Košický zlatý poklad v roku 2017, zverejnila v týchto dňoch svoj nový singel s názvom Básnik. K nemu natočila minimalistický videoklip zo skúšobne.

Na aktuálnom singli Básnik sa spolupodieľal známy slovenský textár Rudolf Rusiňák. Hudbu k novinke zložili členovia michalovskej formácie. Zároveň kapela skladbu doplnila o minimalistický videoklip z prostredia vlastnej skúšobne, ktorý fanúšikom dovoľuje nahliadnuť za oponu a byť súčasťou tvorivého procesu a emócie zo živého hrania. Ladies & Genitals týmto singlom avizujú prípravu ich dlhoočakávaného a sľubovaného debutového albumu, ktorý by mal svetlo sveta uzrieť v prvej polovici roku 2021.

Ladies & Genitals je slovenská kapela z Michaloviec. Na hudobnej scéne pôsobí od roku 2016. Do užšieho povedomia fanúšikov sa táto michalovská kapela dostala účasťou na 33. ročníka Košického zlatého pokladu. So skladbou „Sladké časy mám pred sebou“ autorov Jordána Doriča a Milan Hredzáka obsadila v súťažnej konkurencii 12 finalistov fantastickú striebornú priečku. Od svojho vzniku precestovala so svojou hudbou v podstate celé Slovensko a v roku 2018 odohrala aj vydarený koncert vo francúzskom meste Cognac. Kapelu tvoria Jordán Dorič (gitara, spev), Michal Rybnický (gitara, spev), Samuel Perunko (basgitara, vokály) a Milan Hredzák (bicie nástroje, vokály).​

rNUlife.sk / TS Ladies & Genitals

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.