Aj zvieratá majú zázračné schopnosti!

Môže byť jasnovidcom len človek? Ľudia zabúdajú na fakt, že nie len človek, ale aj zviera vie mať ozaj zázračné schopnosti. Napríklad také jasnovidectvo! Bolo už mnoho prípadov, kedy vedeli nazrieť za oponu aj živočíchy. Príbehy niektorých z nich vám prinášame v tomto článku.

Ako pes Melody zachránil život sebe aj svojmu pánovi.

Príbeh maliara žijúceho vo Viedni spolu so psom menom Melody sa začína na nenápadnom mieste na chodníku, kadiaľ jedného večera spolu prechádzali. V jeden pekný večer sa maliar rozhodol, že pôjde spolu s Melody na prechádzku k rieke. Chodievali tam často a psík si vždy rád v rieke aj zaplával. Vždy bola cesta späť domov bezproblémová, no práve v tento deň sa psík zastavil práve na spomínanom nenápadnom mieste. Sadol si a odmietol sa z neho pohnúť. Maliar ho ťahal za vodítko, no jazvečík by sa radšej aj udusil ako by mal pokračovať ďalej v ceste. Muž psa stále oslovoval, prosil ho, sľuboval, rozkazoval. Žiadna zmena a pes stále sedí a sedí. Vtom sa z ľavej strany vyrútilo auto. Zhora na ulici ďalšie na červenú. Tieto dve autá sa zrazili len kúsok od pána so psom. Auto, ktoré išlo zľava na zelenú sa vyrútilo až na miesto, kde by boli došli, keby Melody poslúchla a pohla sa z miesta. Všade hluk, sklo, krv, utrpenie. Keď muž so psom odchádzali, všade okolo už húkali sirény sanitiek a policajných áut. Tak sa nad tým zamyslime. Ako to mohol ten pes vedieť? Pán sa to spýtal o pár dní aj psa, ktorý mu odpovedal len mrknutím. Akoby týmto pohľadom chcel dať najavo, že by to aj tak nikdy nikto nepochopil. Možno by som to chápala aj ja, keby pes mohol vidieť auto blížiace sa na červenú. Pochopila by som to, keby začul svojím skvelým psím sluchom, že sa blížia autá. No nemohol vidieť ani jedno z áut, nemohol ich počuť a už ani zďaleka vedieť, že autá sa zrazia a na aké miesto bude vyhodené celé auto.

dog_183739

Bezmocný deduško a jeho verný pes

Jedno príslovie hovorí o tom, že krysy ako prvé opúšťajú potápajúcu sa loď. Dajme tomu, žemôžu lepšie ako ľudia ucítiť vlhkosť v podpalubí. Ale ako logicky vysvetlíme divné pobehovanie psa a kňučanie? Pes jednoducho vedel, že jeho starý majiteľ, ktorý odišiel do lesa zbierať hríby spadol zo skaly a potrebuje pomoc. Keď psa vypustili z domu kvôli jeho nevysvetliteľnému chovaniu, rozbehol sa a doviedol ich na miesto, kde starý deduško ďaleko od lesných chodníkov skuvíňal od bolesti a nebol schopný urobiť ani len jeden krok. Ako to mohol pes vedieť? Jeho zázračné schopnosti a silná láska k pánovi znova zachránila život.

my_dog_514181

Krava ako mediálna hviezda

Aj v Nemecku sa stal veľmi zaujímavý prípad. Mediálnou hviezdou sa tu stala krava, ktorá utiekla z vozidla, ktoré ju viezlo rovno na jej popravu/zabíjačku. Dlhý čas sa skrývala v lese, aj keď sa ju snažilo nájsť toľko novinárov. Nakoniec bola objavená, no vďaka svojej statočnosti a zázračnej schopnosti jasnovidectva nebola zabitá a stala sa celebritou. Zamyslime sa koľko kráv denne odchádza takýmtoo spôsobom na popravu? A ako je potom možné, že len táto presne vedela, čo sa chystá?

cow

Jasnovideckosť možno bola pred neprehľadným davom ľudských pokolení pre ľudí prirodzená, možno pre nich bola samozrejmosťou tak, ako všetky ostatné zmysly. Alebo bola povestným "šiestym zmyslom"? Prečo by nemohol byť tento zmysel darovaný aj živočíchom? Žijeme v pozoruhodnom svete plnom záhad. No to, že ich nedokážeme pomenovať ani vysvetliť neznamená, že naozaj neexistujú.

Zdroj: Phoenix

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.