Mariah Carey naspievala nový vianočný song: Bude zo spolupráce s Arianou Grande a Jennifer Hudson ďalší megahit?

Skladba All I Want for Christmas od speváčky Mariah Carey je aj dnes gigantickým megahitom, bez ktorého si mnohí ani len nevedia predstaviť Vianoce. Niet sa čomu čudovať, veď ide o jednu z najpopulárnejších vianočných skladieb vôbec. Od uvedenia spomínanej nahrávky v roku 1994 sa predalo viac ako 16 milión kópií, čo samotnej speváčke vynieslo už viac ako 60 miliónov dolárov.

Prišiel však čas na niečo nové. Mariah Carey totiž začiatkom decembra zverejnila videoklip na novú vianočnú skladbu s názvom Oh Santa! Na nej hosťujú speváčky Ariana Grande a Jennifer Hudson. Mimochodom, prvá spomínaná prespievala aj slávny song All I Want for Christmas. Len na Youtube dosiahol dodnes spoločný klip sledovanosť cez 30 miliónov videní.

Skladba, rovnako aj videoklip, je nabitá poriadnou vianočnou atmosférou a ľudia zatiaľ nešetria nadšenými reakciami. Až čas však ukáže, či sa z nej nakoniec stane podobný megahit, ako v prípade All I Want for Christmas. 

rNUlife.sk / YouTube/Mariah Carey

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.