Chýba Vám vianočný darček? Obdarujte celú rodinu vianočným online koncertom Jozefa Hollého

Už na Prvý sviatok vianočný 25. decembra si môžete rozbaliť ešte jeden darček. Jozef Hollý si spolu so svojou kapelou a sláčikovým kvartetom pre vás pripravil krásny koncert plný slovenských aj svetoznámych vianočných skladieb. Koncert bude vysielaný naživo v tej pravej vianočnej atmosfére pri praskajúcom krbe a rozžiarenom stromčeku.

Obľúbený slovenský klavirista Jozef Hollý prezradil, že už niekoľko týždňov s kapelou poctivo skúšajú špeciálny vianočný repertoár. Svojim fanúšikom však zahrajú nielen vianočné piesne, ale aj známe filmové skladby, niečo z neklasicky upravenej klasiky a aj malé prekvapenie.

Dejiskom koncertu bude jedna z bratislavských reštaurácií zariadená v štýle horskej chaty. V tento deň sa vďaka koncertu zmení aj na vašu chatu či obývačku. Hudobníci vystúpia v tej pravej vianočnej atmosfére pri praskajúcom krbe a rozžiarenom stromčeku.

Vychutnať si môžete skladby ako Daj Boh šťastiaMistletoe and wine, Jingle bells, ale aj ústrednú melódiu z filmu Posledný Mohykán,  či Vivaldiho  a mnoho iných. To všetko v kruhu najbližších v bezpečnom prostredí u Vás doma.  

Možnosť sledovať vystúpenie, ktoré začne v piatok 25. decembra o 19:00, získajú majitelia vstupeniek zakúpených v sieti  Predpredaj.sk. Koncert si budete môcť pozrieť zo záznamu aj v sobotu 26. decembra.

Zostava vianočného koncetu: Jozef Hollý (klavír a spev), Peter Szabo (basgitara), Palo Balo (bicie), Matej Šajgalík (klávesy), Ján Kopčák (saxofón), Peter Frkal (violončelo), Oxana Görciová (husle), Svetlana Valeri (viola).

kúpiť lístok

Jozef Holly band & strings - Vianočný koncert ONLINE - vstupenky |  Predpredaj.sk

rNUlife.sk / Jozef Hollý PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.