AKÝ ROK – TAKÁ PIESEŇ

Takto reaguje hudobník Michal na svoj nový klip k piesni I’m dying. “Nápad na túto pieseň vznikol asi 5 rokov dozadu, čakala len na pravý čas aby mohla ísť von. A kedy je lepší čas ako celosvetová pandémia?”

Michal je sólo projekt vytvorený Michalom Šuštiakom, ktorý pôsobil ako basgitarista kapely Retorik. “Bola to fajn prvá skúsenosť, koncertovali sme Slovensko, Česko, Poľsko.” Avšak ako tvrdí, chcel byť viac osobný. “Cítil som väčšiu potrebu sebarealizácie, mal som pocit, že mám čo svetu povedať.” Vznikol projekt Michal, kde v začiatkoch pôsobil sám. Neskôr sa k nemu pridal Michal Kvašnica (bubeník známej kapely NiežeNie). “Počas mojich cca 3 rokov sa v mojom projekte vystriedalo toľko hudobníkov, že už sám v tom často strácam prehľad.” – humorne konštatuje Michal. Momentálne zobral k sebe chalanov z kapely Shrot, ktorý plánujú debutový album a ešte o nich určite budeme počuť.

“Pieseň I’m dying je reflexia ťažkých časov, cez ktoré každý z nás raz prechádzal, a táto pandémia nám ich živo pripomína, ak nie zhoršuje.” V klipe sa objavujú osobné záznamy autora, ktoré rezonovali počas jeho života posledných pár rokov. “Klip je plne autentický. Je to taká osobná galéria, v ktorej sa nájde každý.”

rNUlife.sk / TS Michal Šuštiak

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.