Konečne: Langerovú s Korben Dallas si fanúšikovia kúpia aj na CD

Aneta Langerová a Korben Dallas mali spoločné turné absolvovať na jar, potom na jeseň, nakoniec z neho pre pandémiu nebolo nič. Do obchodov sa však v týchto dňoch dostalo aspoň CD s ich spoločnou nahrávkou Konečně.

Épečko sa vo fyzickej podobe pôvodne malo predávať iba na koncertoch plánovaného turné, okrem toho malo byť dostupné už iba na rôznych streamovacích službách. Nakoniec sa ale dostáva do distribúcie online aj v kamenných obchodoch prostredníctvom spoločnosti Spinaker. Limitovaná edícia prvých 50 kusov épečka s podpismi oboch interpretov sa vypredala v priebehu jedného dňa, teraz je v predaji štandardná verzia EP.

Časopis Populár udelil nahrávke päť hviezdičiek z piatich, hudba.sk vyzdvihla nadpriemerné inštrumentálne výkony a dôveryhodnú emocionálnu výpoveď oboch spevákov, český Frontman našiel v nahrávke dôkaz, že mainstream nemusí byť gýč. „Tak ako sme boli nešťastní zo zrušenia turné, tak sa tešíme z dobrých ohlasov na EP,“ hovorí spevák Juraj Benetin. „Snáď v tejto zložitej dobe nahrávka nezapadne a aspoň niektoré pesničky z nej si nájdu cestu aj do nášho koncertného programu.“

Napriek súčasným obmedzeniam hromadných podujatí a teda aj koncertov čaká Korben Dallas v decembri aj zopár vystúpení. V stredu 2. decembra sa predstavia v žilinskom podniku Smer Klub 77, v rámci série podujatí DomaFest s Hyperiou. Vo štvrtok 17. decembra bude kapela hudobným hosťom programu Vianočné štúdio, ktoré v koncertnej sieni Klarisky organizuje Bratislavské kultúrne a informačné stredisko. Obe podujatia budú vysielané online formou live streamu.

Už tento piatok 27. novembra sa Korben Dallas predstavia spolu s Veronikou Strapkovou a kapelou Medial Banana aj v relácii 3 pódiá, ktorú odvysiela Jednotka RTVS.

Aneta Langerová vydáva 26. novembra svoj sólový album Dvě slunce. Predstavila z neho už dva single – Bílý den a Dvě slunce. 

rNUlife.sk / Matúš Németh, PR KD Foto: Helena Kadlčíková

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.