Festival UNITED ISLANDS NA #PRAHAZÁŘÍ! CO NÁS ČAKÁ POČAS 2. DŇA?

Vstup na United Islands je ZDARMA, stačí iba prísť na Výstavisko do areálu Praha ZÁŘÍ! Těšíme se na vás.Včerajší deň na #prahazáří patril 17. ročníku pražského festivalu United Islands. Dnes jeho nemecká edícia pokračuje a rovnako ako včera se máte na čo tešiť!  Tomáš Klus, The Valentines, Reverse Cowboy, Ferge X Fisherman a Prago Union - to sú mená, ktoré rozžiaria holešovické Výstavisko dnes! Celý program sledujte na www.unitedislands.cz ! 

Festival United Islands sa opäť sústredí predovšetkým na objavovanie novej muziky a hudobných talentov. Okrem mladých vychádzajúcich hviezd sa však návštevníci môžu tešiť i na vystúpenie stálic českej i zahraničnej hudobnej scény, ktorí hudobné objavy prídu naživo podporiť.

PROGRAM

PIATOK 11. 9.
Shelter Boy (DE), Jeremias (DE), Tolstoys Genuine Jacks (SK)
SOBOTA 12. 9.
Prago Union, Tomáš Klus – Koncert pro hrdiny, Terra, Akita In U, The Valentines, Reverse Cowboy, Allstar Refugee Band, Ferge X Fisherman (DE)
NEDEĽA 13. 9.
Kytes (DE), Jin Jim (DE), Česko-Německý kabaret (DE), Dalekko, Elis Noa (AT), Kristina Barta, Antonio Lucaciu & Günter "Baby" Sommer (DE), Nina Rosa (SK)

Počasie nám hrá do karát a slniečko už rozžiarilo celý areál. Nemáte ešte plány na dnešok? Stačí prísť na Praha Září a United Islands of Prague! Dnes i zatra sa na vás tešíme od 12tej. Aktuálny program nájdete na  www.unitedislands.cz spoločne s ďalšími akciami na www.prahazari.cz. A kedy budeme zatvárať? Má byť parádne počasie na celý víkend. Takže, až sa bude chcieť poslednému z vás domov, zavrieme i posledné okienko s občerstvením. Aj takto lákajú organizátori fanúšikov v časoch korony.

instagram.com/cervenkajakub_com

Odpoveď na koronavírovú krízu a jej drtivý dopad na kultúrny život v metropole? PRAHA ZÁŘÍ! Súčasná situácia motivovala organizátorov pražských festivalov k historicky prvej spoločnej akcii výstižne nazvanej PRAHA ZÁŘÍ - spoločný program popredných pražských festivalov.Vydajte sa od 8. do 28. septembra na Výstavisko v Prahe – Holešoviciach. Doprajte si 20 dní nezabudnuteľných a nevídaných kultúrnych zážitkov, hudby, tanca, filmu, nového cirkusu a špičkovej gastrozóny.

Trojtýždenná slávnosť Praha září premení Výstaviště v priestor s niekoľkými multifunkčnými scénami. Počas dvaciatich dní sa tu so svojím programom vystriedajú najväčšie pražské festivaly DesignblokFebiofestLetní Letná, Metronome Prague Music & Arts Fair, Pražské jaroSignal festivalUnited Islands of Prague. Akcia Praha září vzniká za podpory partnerov, hlavného mesta Prahy a Výstaviška Praha s cieľom podporiť umelcov, urobiť radosť divákom a spoločne osláviť návrat kultúrneho a spoločenského života. Areál Výstaviska bude po celú dobu trvania Praha Září rozdelený na niekoľko oddelených sektorov a prispôsobený aktuálnym nariadeniam vlády ČR, tak aby splňoval všetky prísne hygienické a kapacitné podmienky.

Zistite, ako sa k nám dostanete pomocou jednoduchej mapy! Tak čo, máte už svoju akreditáciu?  http://bit.ly/PRAHAZARI20_akreditace 

instagram.com/cervenkajakub_com
AKREDITUJ SE

rNUlife.sk / METRONOME, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.