Festival Energie pro kulturu v druhej polovici privíta Žbirku, Langerovú či Tata Bojs

Festival Energie pro kulturu tento týždeň vstúpi do svojej druhej polovice. Počas predchádzajúcich týždňov sa objavil už na troch miestach a stretol sa s veľkým záujmom verejnosti. Okrem špičkových divadelných a hudobných predstavení, ktoré návštevníkom aj naďalej ponúka, získal aj nemalé finančné prostriedky pre miestne neziskové spolky.

Akrobatické a divadelné štvrtky a hudobné piatky doteraz prilákali stovky návštevníkov. Na nasledujúce tri zastávky pozývajú okrem novocirkusového súboru Cirk La Putyka a hudobnej skupiny Kašpárek v rohlíku, ktorí sú stálymi hosťami festivalu, hviezdy slovenskej a českej hudobnej scény Miro ŽbirkaAneta Langerová a kapela Tata Bojs. Piatkový hudobný program vždy začína koncertom kapely Kašpárek v rohlíku, po ktorom nasleduje hudobný hosť spätý s miestom konania festivalu a potom zahrá hlavná hviezda programu.

Priestor pre divákov je upravený tak, aby vo všetkých smeroch vyhovoval súčasným hygienickým opatreniam. "V areáli dôsledne strážime počet návštevníkov, aby nepresiahol povolený počet 1000 osôb. Všade sú rozmiestnené dezinfekcia a pravidelne dezinfikujeme toalety, tribúnu a stoličky, ktoré sú k dispozícii divákom počas divadelných predstavení a koncertov," opisuje opatrenia usporiadateľka Martina Tůmová.

Termíny následujících zastávok Energie pro kulturu a hudobný program:

27.8. - 28.8. České Budejovice - Deaf Heart, Miro Zbirka
3.9. - 4.9. Ostrava - David Stypka, Aneta Langerová
10.9. - 11.9. Liberec - Jakub Děkan, Tata Bojs



NUlife.sk / Zdena Selingerová, PR

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.