Slovenská grunge-rocková kapelka Lamps má nový videoklip k singlu "Place In Fire"

Kapela Lamps pred pár dňami zverejnila svoj druhý videoklip s názvom Place in Fire, ktorý vznikal, ako inak je v tejto dobe pomaly zvykom, v časoch pandémie. Jedná sa o osobnú spoveď speváka a textára Jozefa Virága, ktorý na klipe spolupracoval s kameramanom Máriom Šajdíkom. Ide o ich druhý spoločný počin po minuloročnom debutovom videoklipe Nebulous.

Fotka LAMPS.

Pieseň vyniká abstraktným stvárnením a dynamickým stupňovaním deja, či už po hudobnej alebo vizuálnej stránke. Atmosféra klipu vypovedá o pocitoch osamelosti, ktoré často zrkadlia vzťah k sebe samému a o schopnosti vysporiadať sa s temnými stránkami života, ktoré nevieme ovplyvniť, a preto sa snažíme hľadať pomoc zvonku.

Kapela v súčasnosti teda naplno maká na príprave svojho debutového albumu, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta v priebehu budúceho roka.

Príbeh Lámp

Jožo Virág - spev, gitara, Palco Kováč - bicie, spev, Marek Polonec - basgitara, Fero Majerník - sólová gitara

Rocková skupina LAMPS vznikla v roku 2016 v Bratislave. Skupina sa zohrávala na cover verziách skladieb od skupín Radiohead, Nirvana, Pearl Jam, R.E.M, Bon Jovi a Soundgarden a v roku 2018 sa čala plne venovať vlastnej tvorbe:

https://open.spotify.com/artist/5CHgBYRn7t77Xfrk8TuEBk…

Základ rockovej skupiny LAMPS vznikol ešte v zoskupení priateľov z bratislavskej Petržalky Joža Virága a Palca Kováča, ktorí spolu hrávali od detstva v skupinách “Thousands of Lamps” a”Nirvana Revival” a z priateľov z bratislavskej rockovej skupiny “DNO” Františka Majerníka a Mareka Polonca z Trnavy, každý z nich hrával rôznych bratislavských a trnavských skupinách.

Fotka LAMPS.
Foto : FB kapely https://www.facebook.com/lamps.sk/

rNUlife.sk / LAMPS

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.