Už to tu opäť vonia bylinkami. Kofola pomáha otvoreným prevádzkam

Kofola sa rozhodla ešte viac pomôcť ochromenej gastronómii. Hravou formou informuje o otvorených prevádzkach a návštevníkom ponúka posielanie  originálnych pohľadníc.

Potom, čo Kofola #zlasky pomáhala svojmu okoliu v boji s koronavírusom, zamerala sa na reštart gastronómie. Krčmičky opäť rozvoňala bylinkami a originálnou formou teraz vyzýva verejnosť, aby sa zase prevetrala!

„Majitelia pohostinstiev prežívajú náročné obdobie, zákazníci sa k nim nevracajú hneď a nie je ich veľa. Rozhodli sme sa pomôcť im vrátiť život do otvorených prevádzok,“ hovorí Pavol Chalupka, marketingový riaditeľ Kofoly ČeskoSlovensko. „Zabezpečili sme výmenu narazených sudov, pomohli so sanitáciou výčapov a urobili všetko pre to, aby sa terasy a potom aj samotné puby a reštaurácie rozvoňali čapovanou Kofolou a bylinkami, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou jej originálnej receptúry.“

A práve vôňa byliniek hrá prím aj v tohtoročnej letnej kampani. Okrem nového konca televízneho spotu s poľovníkom a neobyčajným „Dvanástorákom“, prichádza s mapou otvorených gastro prevádzok (www.kdevoniakofola.sk.). Popri čerstvo načapovanej Kofole budú môcť návštevníci týchto gastro zariadení využiť aplikáciu Voňavé pozdravy a posielať vďaka nej zdarma elektronické či fyzické pohľadnice, lokalizované práve navštívenou destináciou.

„Písanie pohľadníc je spojené prevažne s pozitívnymi emóciami a tie sú veľmi blízke aj značke Kofola. Pohľadnice posielame vtedy, keď je nám dobre a keď chceme tento pocit zdieľať aj s našimi blízkymi. Ich využitie ako pozvánky do pubu, reštaurácie či kaviarne, preto považujeme za ideálne,“ vysvetľuje Monika Hrstková, brand manažérka Kofoly.

Kofola

Princíp fungovania pohľadníc je jednoduchý – stačí len naskenovať krígeľ Kofoly a vybrať si niektorý z originálnych dizajnov v Čechách či na Slovensku. Zasielanie pohľadníc zastrešila Slovenská pošta, ktorá v súčasnosti ponúka klientom možnosť odoslania personalizovaných pohľadníc prostredníctvom služby Moja pohľadnica. 

Kofola chce svojimi krokmi podporiť nielen návrat života do gastronómie, ale tiež miestny turizmus a spríjemniť ľuďom leto. Viac sa dozviete na: www.kdevoniakofola.sk.

Mapu otvorených prevádzok, ale aj informácie k aplikácii Voňavé pozdravy si môžete prelistovať na www.kdevoniakofola.sk.

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.