Cassovia Acid Muse predstavujú svoj debutový singel .stay

Košická kapela Cassovia Acid Muse zverejnila svoje debutový singel .stay, ktorý vznikol v apríli počas karantény a bol preto nahratý prevažne doma u členov kapely. Niektoré jeho časti formácia nahrala v štúdiu UnderGroove v Košiciach. Novinka je dostupná na Youtube stránke kapely a tiež na streamovacích platformách.

Pomerne mladé a ešte nie veľmi známe duo z východu, ktoré si hovorí Cassovia Acid Muse, predstavujú hudobný smer, ktorý kombinuje prvky elektronickej hudby s gitarovou hudbou. Členovia skupiny sú študenti -Adam Jakab (spev, gitara, syntetizátory), Daniel Opavský (elektrická gitara, syntetizátory), Vladimír Vacula (bicie). Do budúcna majú naplánovaný ďalší singel a neskôr aj EP.

Novinka .stay okrem spomínanej kombinácie elektroniky a gitary zaujme i hlasom speváka s celkom dobrou angličtinou, ktorá na rozdiel od mnohých iných "prvých pokusov" nereže uši. Pesničke by však prospelo, ak by okrem atmosféry ponúkla aj zapamätateľný refrén alebo neopočúvané hudobné nápady či postupy. V tomto smere žiaľ kapela na slovenskú scénu neprináša nič nové, čo by sme v lepšej kvalite nepoznali zo zahraničia. Je teda jasné, že ide o partiu hudobníkov, ktorí majú pred sebou ešte dlhú cestu. Piesni by určite pomohla aj kvalitnejšia zvuková produkcia.

rNUlife / kapela Cassovia Acid Muse

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov
(2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.