Sensey si na novom tracku plní sny a posiela raketu ako Elon Musk

Sensey -ov úspech rezonuje českou rapovú scénou. Mladý raper má na konte vydarený album Bratan, ktoré si už vyslovene pýta zlaté ocenenie a vypredané koncerty so SKiNNYM Barber. Teraz prichádza aj s novým singlom Elon Musk, v ktorom potvrdzuje svoju nadobudnutú pozíciu na českej rapovej scéne a pozýva na júnový krst albumu.

„Našlapaným“ videoklipom Sensey vysiela do vesmíru signál, že mieri naozaj vysoko a rozhodne by sme s ním mali počítať. Za produkciou zvuku stojí dvorný producent Dobrin spolu s Janem Magdevskim. Beat majú na svedomí producenti kimj a Relik. 

Sensey, fascinovaný životnou story Elona Muska vysiela z Tesly raketu ktovie kam a rapuje o tom, ako začínal. Track vystreľuje mimozemský klip , na ktorom sa podobne ako na hitovom Neonovém městě, podieľal Vojtěch Pokorný spolu so  špičkovým strihačom Jakubem Salavcem. 

Aktuálne Sensey pracuje na novom materiáli a chystá krst svojho albumu . Oficiálne práve ohlasuje krst svojho albumu  BRATAN a EP SKiNNYHO BARBERA – Super trapper.

Krst bude v pražskom klube DISTRIKT, kde sa 20.júna môžu fanúšikovia tešiť na výkvet českej rapovej scény.

Sensey - Elon Musk

(P) 2020 Universal Music

WAV a MP3 sťahujte TU

Redakciu NUlife.sk informoval Tomáš Karpel, Universal music

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.