Martin Kujan sa pripomína so svojou chytľavou novinkou Únik pred realitou

Finalista druhého ročníka Hlasu Česko Slovenska Martin Kujan sa po dlhšom čase pripomína zaujímavou novinkou, ktorou prezrádza svoj recept na únik z reality. Singel Únik pred realitou je obrazom dnešného uponáhľaného života, kedy človeku už všetko prerastá cez hlavu.

„Snáď každý pozná ten pocit, keď je zavalený povinnosťami, ešte sa len ráno zobudí a už je vystresovaný, má chuť zbaliť sa a nechať všetko tak. Presne o tom je táto skladba“, vysvetľuje Martin. „Všetci majú iný spôsob, ako si vyčistiť hlavu. Ja nachádzam svoj azyl v prírode, v návrate ku koreňom,“ dodáva.

Námet na skladbu vznikol už v roku 2017, ale až v polovici minulého roka sa Martin Kujan rozhodol skladbu zvečniť a podeliť sa tak so svojím pohľadom na „realitu“ aj so svetom. Na pomoc pri nahrávaní si prizval kapelu Back2Back, ktorej gitaristom a spevákom je už od roku 2013.

Vizuál k skladbe sa natáčal v malej dedinke na strednom Slovensku.  „Už takmer desať rokov sa tam často a rád vraciam. Tam si oddýchnem najlepšie, preto bolo pre mňa dôležité, aby sa klip nakrúcal práve v tých končinách, uprostred nádhernej, nedotknutej prírody,“ dodáva spevák.

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.