Sama za sebou stojí aj Katarína Mayer

Azda každému z nás sa už stalo, že sa našiel v príbehu knihy, ktorú čítal. Pri príležitosti vydania svojej novej knihy Sama za seba poskytne už dnes večer autorka knihy Katarína Mayer postavy svojej knihy k verejnej terapii. Známy psychológ Martin Miler rozoberie problémy postáv tak, aby si účastníci odniesli rady aj do vlastného života.

Rozumiem, že v aktuálnom čase je práce nad hlavu a že každý si vážime pár chvíľ oddychu (alebo priestoru na prípravy sviatkov). Ak by sa však našiel priestor a chuť, srdečne pozývam.

Beseda s následnou autogramiádou sa uskutoční dnes, 3. decembra 2019 o 18:00 v kníhkupectve Panta Rhei, Poštová ulica, Bratislava.

Podujatie na Facebooku:  https://www.facebook.com/events/429764891022548/


Katarína Mayer a Martin Miler sa dotknú napríklad tém:

  • Ako dlho dokážeme vydržať vo vzťahu len kvôli deťom?
  • Môžeme mať radi svoje nedokonalé telo?
  • Obnivenia - čo ak si nesieme následky a vinu za to, čo sme nespôsobili?

Anotácia knihy SAMA ZA SEBA:
Niekedy robíme rozhodnutia, o ktorých si myslíme, že sú správne. V skutočnosti však nie sú správne. A nie sú ani naše. Niekedy žijeme celý život v klame, ktorý sme prijali, lebo to bolo ľahšie, atraktívnejšie alebo sa to od nás očakávalo. Niektorí to robia vedome. Iní to radšej nechcú vedieť. Pochopenie však príde, akokoľvek sa bránime. Niekedy za zvláštnych okolností. Hlavná hrdinka Lena prijala svoj osud. Až kým sa nestala svedkom krádeže, ktorá prehádzala jej hodnoty a naštrbila krehkú silu dlhoročného rozhodnutia vytrvať kvôli dcére. Stretla zlodeja, ktorý jej viac dal ako vzal.

Spisovateľka a prekladateľka Katarína Mayer hľadá príbehy v ľuďoch a v živote samom, aby našla odpovede na otázky, ktoré mnohí riešime. Čitateľov zaujala svojim knižným debutom Gamblerky. Jej nový román Sama za seba prináša príbeh lásky a hľadania vnútornej sily žiť život a nie ho len prežívať. Úryvky jej tvorby nájdete na www.katarinamayer.sk.

Martin Miler je psychológ, ktorý sa v minulosti venoval najmä psychoterapii. V súčasnosti pracuje ako kouč, mentor a poradca. Venuje sa témam osobnostného rozvoja, vyhorenia, vzťahov a pozitívnej psychológii.

Redakciu NUlife informovala Andrea Čurná

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.