21. ročník Effie Awards 2019 spoznal shorlisty. Pozrite si, kto zabojuje dnes o víťazstvo

Klub reklamných agentúr Slovenska, organizátor národnej súťaže efektivity marketingovej komunikácie Effie Awards Slovakia 2019, zverejnil shortlist jej 21. ročníka. Tento rok sa do súťaže zapojilo dosiaľ najviac prác, 23 agentúr s dokopy 39 kampaňami, z ktorých porota prvého kola posunula ďalej celkom 24 kampaní.

Najviac nominácií, celkom päť, získala agentúra Triad Adverising. Dve za kampaň Slovensko žije všetkými farbami pre Absolut, jeden shortlist za prácu S Birellom nenafúkaš, o sošku zabojuje aj s kampaňou Terapia šetrením pre VÚB banku a spolu s agentúrou Oliver Marketing má shortlist aj za O2 internet na doma pre operátora O2.

Agentúra Elite Solutions má v tomto ročnúku štyri shorlisty . Z toho dva vďaka kampani Adoptuj si posteľ pre Depaul Slovensko, spoločne so Seesame a ZenithMedia má dva shorlisty za kampaň Nebuď pirát pre O2 Slovakia.

Shortlisty EFFIE 2019 sú známe
Najviac shortlistov získali agentúry Elite Solutions a TRIAD ADVERTISING.
Kompletné nominačné Shortlisty EFFIE 2019

Víťazov spoznáme počas slávnostného odovzdávania cien EFFIE Awards Slovakia 2019 v piatok 22. novembra v Mlynici v Bratislave. Počas galavečera bude udelené aj ocenenie Agentúra roka, ktoré získa najúspešnejšia slovenská agentúra posledného roka. Do hodnotenia sa rátajú ocenenia zo zahraničných súťaží, z domácich súťaží a tiež umiestnnie v rebríčku TAAS (ekonomický rebríček agentúr). Poslednou súťažou, ktorá do hodnotenia vstupuje, je práve slovenská EFFIE.

Redakcia NUlife.sk / KRAS / effie.sk

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.