Dostal sa Martin Harich do vážnych problémov? Svoju spoveď vyjadril v novom singli Serious Trouble

Martin Harich pokračuje v hudobnej tvorbe po anglicky spievanými pesničkami a s novinkou SERIOUS TROUBLE nadväzuje na minuloročný úspešný singel REMEMBER ME, ktorý je najtanečnejší z Martinovej doterajšej produkcie. Fanúšikovia sa môžu tešiť na letné rytmy i na Martinov osobný príbeh. Martin se v skladbe spovedá z problémov, do ktorých sa človek môže dostať vo vzťahu. Atmosféru klipu podtrhujú miesta, kde sa klip natáčal, a to architektúra poľských Katowic a prekrásna panoráma našich slovenských Tatier.  Singel vychádza pod nemeckom vydavateľstve CAP-Sounds.

Martin predstavuje singel paralelne i v Nemecku: "Hral som túto pieseň na ulici v jednom nemeckom mestečku, kde si vždy rád testujem skladby, ktoré práve tvorím. A prišiel si ku mne pokecať jeden pán a svätosväte mi tvrdil, že by som mal skúsiť pesničku vydať aj u nich v Nemecku. Vzali sme to vážne a po pár mesiacoch táto skladba vychádza pod nemeckým labelom CAP-Sounds. Dokonca k nej chystáme i medzinárodné promo. Stalo sa to celé tak prirodzene a ja mám také náhody-nenáhody rád. Som veľmi zvedavý, kam to túto skladbu tentoraz zavanie."

Singel bol nahrávaný striedavo na Malte v Gilkicker studios a v Martinovom domovskom Liptovskom Mikuláši v Tatras štúdio. Na produkcii piesne sa podieľalo niekoľko tvorcov: Rikki Lee Scicluna, Claude Spiteri Belcher, Matej Skubík a o finálny master sa postaral Matt Hyde. Obidva anglické songy sú predzvesťou minialbumu s názvom Blue, ktorý vyjde koncom roka.

Martin sa okrem vlastnej hudobnej tvorby a koncertovaniu na Slovensku a v Čechách venuje cestovaniu a tiež vystupovaniu v zahraničí. K jeho "duševnej hygiene" patrí busking - hranie na ulici vo svetových metropolách. Stále častejšie v zahraničí koncertuje aj v kluboch a na festivaloch.

facebook.com/MartinHarich, instagram.com/hartin_marich

DM podľa TS od Milana Bazanac Kadlčíková

Vyjadri svoj názor na článok
Odpad! Menej takýchto článkov

Loading...
Super! Viac takýchto článkov

Diskusia

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.